Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar yakında bir çekim gelecek ama hangi bankadan bozduracağımı bilmiyorum.Sizin çalıştığınız bankalar ve aldıkları komisyon oranı ve de hesaba geçme süresini söyleyebilir misiniz? Çok teşekkürler...
"kerim_abdülcabbar" kardeşim sen merak etme çekimiz gelir,yani paçayı sıyırmanın tam zamanı akbank olabilir ayrıca neden olmasın ama hangi banka ne kadar komisyon alıyor ne kadar sürede parayı hesaba geçiyor filan ben bunları merak ediyorum ve de sizlere çalıştığınız bankanın özelliklerini soruyorum,yine de çok sağol 8)
" İnternetten para " kategorisinde mesaj yazınız..
Forum Kurallarına göre öyle yapmanız gerekiyor..yani...Öyle diyorlar...Ama uygulama yok..kontrol yok o ayrı..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5