Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk iki bölüm 9700 rahat yapıyomda sonda en fazla 9600 oldu ötesini yapmak çok zor bide şu 10000 nasıl oluyor anlamadım.
echo Bnde denedim belki 5 sn altında daha yüksek verir diye olmuyor
hile var adım gibi eminim bi yolu olmalı bulursam kesin yazacam
3 snde yaptım hemde kususrsuz ona rağmen 9700 verdi bi iş var
not: arkadaşlar dikkat ettiyseniz karınca ailesi ipodları kapışıyor aynı aileden kaç kişi almış listeye bi dikkatli bakın aynıa dam farkılı isimlerle oynuor ve işi biliyor
Zaten aynı soyadlar ilk 100de çok.Eğer oyun zorsa ve millet aynı puanla 200-300 cü oluyorsa bunlar nasıl farklı isimlerle katılıp hemen yapıyorlar demekkı bı yolu var
Mutluluğun Şifresini Keşfet kampanyası için en çok kısa mesaj gönderen ve Scooter kazanan beşinci talihli Ankara'dan Arzu Karınca oldu.
Bu arada kendisini iyi tanırız bütün kampanyalarda çıkıyor
Aynen 3 turuda 9700 yaptım olabilecek max. puan kurallara göre sen benden önce yaptığın için benim 199. olmam gerekiyordu ama heralde full çeken herkez 198. oluyor hediyeleri alanlar baştan belli bende böyle 1-2 site yapıyım en güzeli ...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5