Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler birşey merak ettim.Diyelim banka hesabını yanlış girdik vs. başka hesaba gidecek para.Bu para yollandığında mail yolluyorlar mı ödeme yapıldı doğrulayın diye,yoksa sadece banka hesabını kontrol ederek mi anlayabiliyoruz ödeme gelip gelmediğini?
google hesap kontrol panelinde hesabım bölümüne gir onaylanmamış bir hesabınız var diyor oraya gir
şu hesaba şu gün itibariyle para yatırılmıştır diyor
ordan anlarsın yatırılıp yatırılmadığını
bu hesabı doğrulaya girince " Şu hesaba 12 Haziran 2006 Pazartesi tarihinde test amaçlı para yatırdık: " yazıyor ama bugünde dahil hiçbir ödeme almadım yani bu demek oluyorki yanlış girmişim bilgileri değil mi?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5