Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilginç ya ödeme yaptık diyolar bakıyorum hesapta yok yeni ekleden tekrar giriyorum bu hesabı daha önceden girdiniz diyor izin vermiyor herşey dogru bana yardım edebilecek bi arakdaş varmı ?
Hayırlı olsun arkadaşlar ayın 15'i olmadan hesabı beklemeden kaldırıp eft seçeneğini kullanın bu ay eft ile ödeme alabilirsiniz bu sayede. eğer 15 inden sonrasına bırakmaya kalkarsanız bu ay yine çek gelecek.
hesaplari onayladik diyelim ama bence bu sefer eft yapmaz google gibime geliyor, birdahaki aya sarkabilir. resmi bir aciklama yapmasi gerekiyor eft turkiyede de hizmete girdi diye kanimca
Ben resmi bir açıklama olmadan da EFT ile ödeme alabileceğimizi düşünüyorum zira daha önce bazı arkadaşlar EFT yoluyla ödeme aldı. (Hani ilk EFT dalgasını yakalayan şanslı grup )
Evet Örnek Olarak Daha Önce trextra Arkadaşımız Ödeme Almıştı. Siz 15'inden Önce Eft seçmeye Bakın bence eminim geçmiş dönemdekilerle birlikte sizede aynı anda gönderilecektir.
deneyelim o zaman gecen sefer eft ciktiginda la bu ne diye tirsaraktan bir islem yapmamistim, hepimiz adsensekolik hastaligina yakalandik hafiften sanirim
Benim Reklamlari daha 20 gun once yayinlamaya basladim 100 $ Ulasamadim daha aceba EFT seceneginde bu limiti asmadan para gelirmi. Yani pin kodu Girmeye gerek kalmiyacak bu eft islemini yaparsak ?
bu arada 2 banka hesabi olanlarda acaba her ikisine de ufak miktarda para yatirildi mi?
cunku 2 hesabi da kesinlikle dogru girdigime eminim fakat yapi krediye geldi onayladim ama garantideki hesaba gelmedi
sizde durum buna benzer mi
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.