Birkaç kategori daha alternatif olabilir.
Başlıkların Ebesini ağlatanlar
Kendilerini bayan diye tanıtan naneler
Ota Moka Post kasanlar
Hepsi bi arada diye buna denir sanırım bu dediklerinin hepsini benim içinde dediniz bunun için üstüme tek tek alıp cevap vercem
1 Başlıkların Ebesini ağlatanlar
cevap: ilk geldigimde forumu fazla bilmiyordum halanda bilmiyorum bir başlık actım iyi niyetle uyardılar dogruyu gösterdiler.
2 Kendilerini bayan diye tanıtan naneler
cevap: Peki ne biliyorsunda bayan olmadıklarını diyebiliyorsun taniyormusun tanıdınmı bir kaç kendini bilmez yüzünden neden herkesi aynı sanıyorsunuz artı bayanın ne avantajı olabilir ve yazılarından anlayın hiç olmazsa ben sahsen anlarım ve kimse bilmeden görmeden yorum etmesin.
3 Ota Moka Post kasanlar
cevap: forumda bir başlık varsa yazmakda istiyorsam yazarım bu kurallarda geçmiyor her yere yazma ayrıca bir sorum var ben bilmiyorum ost post diyorsunuz cok yazana ödülmü veriyor burası? dün sordum gold üye diyor nickimin orda gold yada admin yazsa ne olur yazmasa ne olur bunu ilgilenenler için diyorum ben kendi adıma diyorum şu sıra belki yeniyim ondan fazla yaziyorum ama herkes post post diye diye geri cekildim sasirddim ben
Yönetime sesleniyorum yazdıgınız başlıklara yeniler yazmasın webmaster geyik yazmasın diye kuralmı var ben okudum kadarıyla yok saygı ve düzeyli oldukca hersey paylasım olur yazı yazdıkca yazma zevkimizi kırmak istiyen eleştiri eden arkadaşlar lütfen yapmayın boş bu işler ben cok yazdım yeni olmama ragmen fakat ilk başda bayan kimligimi saklamak için bu nickleydim sonra belli ettim nick degiştirmek istiycem umarimki degişir çok denilen postta gitmiş olur sevinirsiniz
not: lafımı herkes alınmasın bana 2 aydır laf atanlar için yazdım bunları