TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
oyunu alıp sitesinde denemek isteyen arkadaşa mesajdır : PM atsaydın zaten verirdim
07-12-11 14:53:10 5840 Kullanıcı ip : 85.98.9.XXX -
Kullanıcı Referer : file://C|\Downloads\karatahta.swf
Oyunu alıp kendi serverımıza atmaya izin verirmisin hocam![]()
çıldırtmayın beni yaaa
kim bozuyor benim harfleri
bi yakalarsam![]()
buda bişi mi axzel biz tüm forumu yazdık sıraylan
cmylmz aklıma gelen ilk sey
basitte olsa bir uyelik sistemi ve örn: her 5 dakikada bir sistem tarafından kelime verilmesi ve bu 5 dakika icerisinde kelimeyi en kısa sürede giren en az hareket sayısı ile giren gibi degerlendirilme sistemi kurulması sistem boyle olursa ödül bile dagıtılırgüzel bir domain bulduktan sonra sistem neden oturmasın :9 Tabi baskasının yapdıgınıda bozmak serbest olucak beni çıldırttılar yine
![]()
ilk fikrim bu![]()
not : fikir cmylmz ve iyinet icin gecerlidir burdan okuyup aklına yatıp kullanan olursa elbet bişeyler yaparız ..
not 2 : fikri begenmedim diyede yorum yapılmazsa sevinirim daha gelişmisini söyleyin bizimde ufkumuz genişlesin ..