• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

Yeni Flash Oyunumuz

Grafix

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Bursa
205 Aydır Üye
birisi rapmaster yazarken rapmastik yazdılar ona çok güldüm ya :)

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
İstanbul
205 Aydır Üye
Ya varya böyle oyun görmedim acaip güldüm ya uun zamandır böyle gülmemiştim:D
İtiraf edıyorum o nuri alçoyu yazan bendım :D

fan

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Nereye
203 Aydır Üye
bi bırakmıyolarki bişiler yazalım zhh :D

CMYLMZ

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Forumdan ayrıld
205 Aydır Üye
oyunu alıp sitesinde denemek isteyen arkadaşa mesajdır : PM atsaydın zaten verirdim :D

07-12-11 14:53:10 5840 Kullanıcı ip : 85.98.9.XXX -

Kullanıcı Referer : file://C|\Downloads\karatahta.swf

Bilgiler
Reaction score
0
204 Aydır Üye
Oyun müthişmiş gerçekten çok beğendim :) Var mısınız belli bir saat ayarlayalım. O saatte işi olmayan tüm arkadaşlar oyunu oynamaya çalışsın :)

Saat önerisi olarak 8.00 diyorum :)

utkuts

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
localhost
219 Aydır Üye
oyunu alıp sitesinde denemek isteyen arkadaşa mesajdır : PM atsaydın zaten verirdim :D

07-12-11 14:53:10 5840 Kullanıcı ip : 85.98.9.XXX -

Kullanıcı Referer : file://C|\Downloads\karatahta.swf

Oyunu alıp kendi serverımıza atmaya izin verirmisin hocam :)

aXzel

0
Bilgiler
Reaction score
0
200 Aydır Üye
CMYLMZ
i953_ads305z.JPG

ancak bukadar yaza bildim direk saldırıyolar :D geliştirilse süper tutar bu oyun :D

Zanza

0
Bilgiler
Reaction score
2
208 Aydır Üye
buda bişi mi axzel biz tüm forumu yazdık sıraylan :)

Bilgiler
Reaction score
2
Şube
Turkiye
217 Aydır Üye
çıldırtmayın beni yaaa
kim bozuyor benim harfleri
bi yakalarsam :D

aXzel

0
Bilgiler
Reaction score
0
200 Aydır Üye
buda bişi mi axzel biz tüm forumu yazdık sıraylan

zanza oyle diyosun da biz diyon ben tek basıma yaptım zor dayandı :D hasta oldum 15 dakika ugrastım :)

cmylmz bunu birazdaha fikir ekleyerek ve birazda geliştirisen ünan süper tutulur en azından bzi tutaraız oyuna devam :)

CMYLMZ

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Forumdan ayrıld
205 Aydır Üye
Axzel burdan ve dışardan önerilenleri toparlıyoruz ve en akla yatkın gelecek version olarak
bi kelime verip onu yapmalarını isteyebiliriz. bu yakın proje olarak görülüyor

bakalım neler yapabilecegiz hep birlikte :)

aXzel

0
Bilgiler
Reaction score
0
200 Aydır Üye
cmylmz aklıma gelen ilk sey
basitte olsa bir uyelik sistemi ve örn: her 5 dakikada bir sistem tarafından kelime verilmesi ve bu 5 dakika icerisinde kelimeyi en kısa sürede giren en az hareket sayısı ile giren gibi degerlendirilme sistemi kurulması sistem boyle olursa ödül bile dagıtılır :) güzel bir domain bulduktan sonra sistem neden oturmasın :9 Tabi baskasının yapdıgınıda bozmak serbest olucak beni çıldırttılar yine :D

ilk fikrim bu :)

not : fikir cmylmz ve iyinet icin gecerlidir burdan okuyup aklına yatıp kullanan olursa elbet bişeyler yaparız ..

not 2 : fikri begenmedim diyede yorum yapılmazsa sevinirim daha gelişmisini söyleyin bizimde ufkumuz genişlesin ..

CMYLMZ

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Forumdan ayrıld
205 Aydır Üye
cmylmz aklıma gelen ilk sey
basitte olsa bir uyelik sistemi ve örn: her 5 dakikada bir sistem tarafından kelime verilmesi ve bu 5 dakika icerisinde kelimeyi en kısa sürede giren en az hareket sayısı ile giren gibi degerlendirilme sistemi kurulması sistem boyle olursa ödül bile dagıtılır :) güzel bir domain bulduktan sonra sistem neden oturmasın :9 Tabi baskasının yapdıgınıda bozmak serbest olucak beni çıldırttılar yine :D

ilk fikrim bu :)

not : fikir cmylmz ve iyinet icin gecerlidir burdan okuyup aklına yatıp kullanan olursa elbet bişeyler yaparız ..

not 2 : fikri begenmedim diyede yorum yapılmazsa sevinirim daha gelişmisini söyleyin bizimde ufkumuz genişlesin ..

aXzel kardeş söyledigin çok hoş bişi ama cidden meşakkatli bir yapı
Fakat yapılamaz degil sadece zaman ister.
fikirlerini paylaştığın içinde ayrıyeten teşekkür ederim

ZeuQma

0
Bilgiler
Reaction score
0
231 Aydır Üye
karalama tahtası güzel düşünülmüş ama gerçekten giren sinir olup geri çıkar :) birde üste küfür filan yerin maazallah :) buna yukarda arkadaşlarında yazdıkları gibi mantıklı birşeyler eklense güzel olur..

Bilgiler
Reaction score
0
222 Aydır Üye
Tahtayı boş buldum ne yaptım bakın... Birisi önce bozmaya çalıştı sonra kıyamadı galiba :)

mdxgz0.jpg

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.