İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

YENI KAZANC SISTEMI...Guncel aktif siteler

cucu77

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
YENI KAZANC SISTEMI...Guncel aktif siteler..."0.1$ uyelik hediyesi"

standard.gif

http://www.refbackplus.com/index.php?rid=cucu77

Guncel aktif sitelerin bulundugu 4 aydan beri odeme yapan sistem.bu sureç içinde 200 dan fazla ödeme yapilmiş.refback oranlari genelde 100% cevari ve ya fazlasi oluyor.Siteye kayıt olduktan sonra, listeleqnen PTC ve GPT sitelerine üye olup kayıt isminizi giriyorsunuz. İsminiz onaylandiktan sonra her hafta en az bir kez yeni kazanclariniz hesabiniza eklenip ve mail olarak da bilgi alıyorsunuz. Paraniz birikirken istediğiniz zamanlar ödeme talep ede bilirsiniz.

Kayit olun sizde kazanin...

8gqt.jpg

92eg.jpg

ym7l.jpg

cypa.jpg

Güncel!!!

bannerın altından sisteme üye olup alınan ödemeleri ve üyelere yapılan ödemeleri görebilirisiniz.

cucu77

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu Guncel

sistemde kazanciniz %70 ile %500 arasi degismekte.

oncelikle kendi tiklariniz kazanca donusucek sonra,
sisteme uye oldugunuz icin oradan kazanc gelecek ve
son olarak kendiniz alt uye yaparsaniz kazanciniz dahada artacak.
Yani kazanciniz x3 olacak.

Uyelere yapilan son odemeler...

bvql.jpg

alperenx98

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bilmiyorum Bana Gerçekçi Gelmedi Site Scan Büyük İhtimal En Güvenilir Siteler Neobux,Probux,Clixsense,Nerdbux
Başka Güvenilir Site Kalmadı Bence

cucu77

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
odemelerin hepsi orada mevcut.neresine inanmadiysan istedigin sitenin odemesinin ustune gir bak odeme kaniti ciksin...
bu dedigin sitelerin hepsine herkes uye olmustur onlara uye bulmak cok zor...
once bir arastirma yapip scam dersen daha mantikli olacak baskalarinin ekmegi ile oynamak hic hos olmuyor boyle.
eskilerin cogu admini taniyor.

Konu Guncel

videolu tanitim hazrladim uye olurken sikinti cekenler icin isteyen olursa pm atsin.

cucu77

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu Guncel

yeni odemeler gelmekte firsati kacirmayin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5