Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar vBulletin forum kurdum ancak. Yeni Mesajlar son 1-2 saat içinde gelen mesajları gösteriyor. Acaba bunu son 2-3 gün içinde gelen mesajları göstermesini sağlamayı nasıl gerçekleştirebiliriz?
VBulletin forum kurdum. Kimi forumlardan okuduğum açıklamaları göre sitem, illegal bir içerik olmazsa kapatılmayacak, kimine göre lisans almazsam kapatılacak, kimine göre de belli bir hiti alınca lisans almazsam kapatılacak.....
Arkadaşlar, bu işin resmi kısmı nedir? Resmi olmasa bile kapatılma olasılığım kaçtır?
Arkadaşlar vBulletin forum kurdum ancak. Yeni Mesajlar son 1-2 saat içinde gelen mesajları gösteriyor. Acaba bunu son 2-3 gün içinde gelen mesajları göstermesini sağlamayı nasıl gerçekleştirebiliriz?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5