Sen niye başvurmuyorsun.iki isim dışındakiler çok iyi seçilmiş gerçekten tebrikler. o iki isim de beni haksız çıkartır umarım. herkese hayırlı olsun.
zaten yetkileri keyfi kullanan yönetici kısa bir süre sonra görevi bırakır merak etmeYeni moderatörlerimiz hayırlı olsun, ama bence bir iki kriteri yerine getiriyor diye bu işlerini çok iyi yapacakları veya çok kötü yapacakları anlamına gelmez. Dilerim verilen yetkiyi keyiflerine göre kullanıp, insanların bin bir emek ile yazdığı ve forum kurallarına uygun olup da kendi seviyelerini aşan ve anlamadıkları mesajları silmemeye dikkat ederler.
zaten yetkileri keyfi kullanan yönetici kısa bir süre sonra görevi bırakır merak etme
Yeni moderatörlerimiz hayırlı olsun, ama bence bir iki kriteri yerine getiriyor diye bu işlerini çok iyi yapacakları veya çok kötü yapacakları anlamına gelmez. Dilerim verilen yetkiyi keyiflerine göre kullanıp, insanların bin bir emek ile yazdığı ve forum kurallarına uygun olup da kendi seviyelerini aşan ve anlamadıkları mesajları silmemeye dikkat ederler.
iki isim dışındakiler çok iyi seçilmiş gerçekten tebrikler. o iki isim de beni haksız çıkartır umarım. herkese hayırlı olsun.
yeni arkadaşları tebrik ediyorum, forum adına hayırlı olur inşallah. (bu beceriksiz i benim dolaştığım kısma kim mod yaptı allahaşkına )
seni kontrol altında tutmak için yapdılar beni Zıpkın Yoklamadan kaçıyormuşsun, bundan sonra ben başındayım ona göre kaçamazsın biryere
seni almadılarki beni alsınlarbi dahaki seçimde oyumu sana vereyim dicemde, seçim yok. (harbi ya seni niye almamışlar ki )
bu iş böyle olmayacak, gel senle bizde s10 veya r15 gibilerinden bi forum açalımseni almadılarki beni alsınlar
bilmem gelcek kişi çok. olabilir aslındabu iş böyle olmayacak, gel senle bizde s10 veya r15 gibilerinden bi forum açalım