Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Projem Hakkında Fikirlerinizi Alabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar. yeni kurduğumuz site hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Yani neler yapmalıyız neler yapmamalıyız. bu konu hakkında fikir beyan ederseniz memnun olurum. BURAYA TIKLAYINIZ
bana kalırsa herşeyi yapmışsınınz. Bundan sonra sürekli özgün içerikler girmelisiniz. tabii eskişehirle ilgili haberlerde girmeniz iyi olur. Eskişehiri tanıtan içerikler, fotoğraflar falan. Hayırlı olsun bu arada.
Önemli Olan Binlerce İçeriği Birkaç Günde Girmek Değil , Bunları Kararlı ve Planlı Bir Şekilde Bıkmadan Gün ve Gün Girrmektir . Bana Göre Site Tasarımı Biraz Sade Ama Kesinlikle Kötü Değil . Bunun Yanında Kategori ve Forum Sayınız Oldukça Az . Kısıtlı Bir Platform Olmuş ... Herşeye Rağmen Ellerinize Sağlık
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.