İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni Ptc Sitesi (Ödeme Kanıtlı)

rarely

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir ptc sitesi açıldı starclickers diye, deneme amacıyla bugün üye oldum.. Sitedeki üye sayısı şuan 29, ama 2 dk önce 25 ti.. şuan için ilk 200 üyeye 1 aylık ücretsiz premium veriyorlar, min ödeme 0.01$ ve bugün 20 tane reklam vardı. üyelik bonusu 0.001$.. tık başı 0.001$.. denemekte fayda var derim, en azından ücretsiz premium üyelik ile az da olsa ödeme alabiliriz.. refimden üye olursanız sevinirim..

Refli link: http://www.starclickers.info/index.php?ref=rarely

Refsiz link: http://www.starclickers.info/

Arkadaşlar site daha çok taze olmasına rağmen ödememi 24 saat içinde gönderdiler.

rarely

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Arkadaşlar üye olduktan sonra contact bölümünden üye olduğunuzu yazın, anında 1 aylık ücretsiz premium upgrade ediyorlar..

rarely

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
0,1$ bonus veriyor galiba birde daha fazla link var sanırım bende daha yeni üye oldum çok fazla bilgim yok...

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
evet reklam kredisi veriyormuş mesala 500 ptc tıklama ve 25000 banner gösterim ve exchange link gösterimleri veriyor güzel sağol bilgi için..

rarely

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
2 gün içerisinde 3.ödememi aldım arkadaşlar belki az ödeme yapıyor ama ödemeyi kesin 24 saat içinde yapan bir site...

nzeytinevi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Contack bölümüne yazacağımız mesajı
ingilizce olarak yazabilirmisiniz.
Üye oldum diye.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.