İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni sponsor

M

murme

Misafir
bence güvenilir deil sanırım daha reklam konulmuo ben bulamadim bulabilen varmi

Mavionline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
468x60_1.gif

Bannerde bile yazım hatası var çok özensiz ve aceleyle hazırlanmışa benziyor.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinetadmin sana kızmamak elde değil. Ben tepede o banner ı görünce direk açıklama görmeden üye oldum. Senin referansın diye araştırma gereği duymadık. Heralde o araştırmıştır, çünkü her reklamı sitesine almaz dedik ama şu yazım hataları vs. gibi şeyler var ve sitede news diye bir bölüm açmışlar hiç haber yok.

Açıkçası yanlış anlamada referans güvenilirliğini kaybediyosun (en azından benim için) haberin olsun.

BaRaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abi bu ne ya sponsorlara bakin..
sen kimsin de t-online sana sponsor olsun ya ahaha gece gece his gülesim yokdu..
obi diyo obi bikere ev kurma, insaat mazemeleri filan satiyo onunla alakasi ne?
rossman eheh bizim burda supermarket ahaha hemen 1o adim sonra :D
quelle ise buzdolabini taksitle aldiigmiz yer ehe esprit den ise gecen ay kocugumu aldim ahu
ahaha hic gülesim yoktu ya sponsorlara bak Mehmet kardesime bi sorun almanyanin neresinde kaliyoda bunlarla baglantiya gecmis ama bide tr numarasi vermiss eheuhe :)

bence bu site iyinetin :D

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla en güzeli her yerdeki imla hataları. Böyle ciddi amaçlı bir sitede çok komik duruyor.

Web siteniz var? - Güzel bir soru.
Fakat Para kazanmıyor? - Garip bir soru
Her siteye Reklam. - İlk önce kendi sitene reklam al.

Anladığım kadarıyla;
Senin web siten var ve para kazanmıyor. Her siteye reklam verebileceğin güzel bir taktik buldun.

M

murme

Misafir
valla bencede sacmalik gibi üye oldum ama ölesine kullanmam sanırım

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BaRaN' Alıntı:
sen kimsin de t-online sana sponsor olsun ya ahaha gece gece his gülesim yokdu..

+1
hakkaten, bahsedılen fırma t-online ya. t-online.
mılyar dolarlık cıro yapan bı sırketten bahsedıyoruz ve bızım guzıde sıtemız reklamajans.net e sponsor oluyor :)

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"Hizmet verdiğimiz sektörler arasında:
Advertiser solutions, publischer solutions, agency solutions, promission marketing, email marketing bulunmaktadır. "

:D :D :D

Reklami gorunce hadi insallah dedim icimden, ama siteyi biraz gezince ufffff ya deyiverdim. Basarili olmasini cani gonulden istedigim bir site turu...lakin sayin site sahibi olaya cok acemice girmis ve iyinetin en azindan "kasarli" kullanicilari gulumseyip gecmislerdir olayi.

Biraz daha hazirlik ve ciddiyet hic de fena olmazdi.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
arkadaşlar reklamajans bildiğim kadarıyla başka bir reklam ajansının alt bayisi olarak hizmet verecek. Almanyadaki affiliate programlarından Tr ye uygun olanları sitesinde yayınlayacak. yani T-online direkt reklam vermiyor o firmaya.

BaRaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence herseyi ayarlayip öyle ciksalardi belki inandirici olurdu.
sponsor logolarina bakin sanki siteden alinmisda kendi tasarima ayarlanmis gibi.
hicbiri kendi orginal boyutunda degil.

ayrica dün hepsini göster linkine tikladigim zaman yeniden ana sayfaya baglaniyordu simdi iletisime baglamislar belkide dün gece bana öyle geldi :D

C

constantine

Misafir
T-Online almanyadaki bir şirkete sponsor olmuştur ve reklam ajansta bu almanyadaki şirketin türkyie bayisi olmuştur bu yüzden t-onlien sponsorum demiştir. Mesela siz gdip kaliteli bir host firmasından reseller alırsınız ve o reseller aldığınız firmanında büyük sponsorları vardır bnet vs. gibi. Ama direkmen siz bnet sponsorum derseniz ilgi çekersiniz :) Bu gibi birşey. Bu arada bu reklamın iyinette olması ya bu site iyinete ait yada peşin parayla reklam verdi iyinete. Başka seçenek tanımıyorum. iyinetin ben hiç türk reklam sitelerinden reklam alıp foruma koyduğunu görmedim.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
50milyon $ lık Türkiye reklam payına ortak olun diyor. Sanki hepsi ellerinden geçiyormuş gibi.

T

tahtakale

Misafir
Eskiden reklambar.com vardı, bu siteyi görünce nedense aklıma o geldi birden.
Belki de reklambar para mı ödemediği içindir :)

M

muzikportal

Misafir
Bu gün forumda bir yazı okudum baya güldüm. Adamın biri site hazırlamış kendine , Türkiye'de bir ilk hotmail hesabını 250 mb'a çıkarmak için 10 ytl istiyormuş. Allah aşkına ne fark var bunla onun arasında. Mantık aynı mantık. Ne koparırsam kâr'dır.

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Ben hiç sponsor denemiyorum. Önden gidip para geliyor sağlam denmesi lazım. Ben zamanında çok denedim. Artık batacak ele ihaleyede girmiyom, fazladan üflemiyomda. Elim neyse onu söylüyorum.

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sayin Üyelerimiz !!!!!!!!!!

Bazi Üyelerimiz acilis mailindeki DIKKAT notunu tam okumamamislar lütfen sitenizdeki 100x100 bannerler haric reklam kodlarini degistirin su an sadece 100x100 banner icin ödeme yapilmaktadir.
Diger ebatlar sadece bilgilendirme bakimindan bulunmakta

Diger kodlari yerlestiren arkadaslarimiz ne para kazanabilirler nede sayfalarindan bize yollanan ve üye olan webmasterlerin
üye yaptiklariniz bölümünde yer almasi mümkün.

Üye yapma programindaki bannerlerin hepsini kullanabilirsiniz ancak bu bannerlerler ve kodlar sayesinde bize üye olan websitelerinin kazancindan %7 gelir etme imkani var

Su an klick üzerinden üzerinden yapilan ödemeler avrupa klick oranlarina göre ayarlanmis bir oran oldugu icin 100x100 banner yaptigimiz kendimizin reklami bizim icin
Türkiyedeki klick (tiklama) oranlarini belirleme icin yapilan bir kampanya.
Klick oranlarida bizim ilerideki fiyat belirlememizde yardimci olacak bir faktör

Bu fiyatlar yeniden gözden gecirilecek cünki avrupa ile örtüsmemekte ve 30.07.2005 tarihinden itibaren baslanacak olan büyük holdinglerin reklam dagitim kampanyalarina kadar bazi verileri elde etmemiz
gerekmektedir, bu olay ayni zamanda sizinde sistemi tanimaniza vesile olacaktir.

Holdinglerin reklam dagitimina gecildikten sonra sistemde oynama yapmak imkansiz lütfen kafaniza takilan bütün sorulari ve önerilerinizi en gec 30.06.2005 tarihine kadar belirtin.

Yalnis bannerleri yerlestirib acilis ve klick yapildigi halde hesbina para yazilmayan ve üye yaptiklari halde üye programindaki kodlari kullanmadiklari icin üyeleri kaybolan arkadaslardan özür dileriz
Amacimiz bedava reklam yaptirmak degil tam tersi
bu sistem ancak sizin yani üyeleri sayesinde yürüyebilir ve bir anlasmazlik olursa tütfen hic cekinmeden bize yazin

Saygilarimla
REKLAMAJANS.NET
Inh. Hasan Güray Özüyer
Heribrandstraße 5, 6192 Hörbranz Austria
Tel: +43 664 2566527 Fax: +43 5572 3838914
Mobil: +43 650 5800 434
[email protected], www.reklamajans.net

Arkadaşlar yeni geldi sadece 100*100 le para kazanıyormussun :))))

BaRaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bosuna koymuyor bi kazanci var onlarin :)
ya kendilerinin yada birisinin yazdigi gibi direk para almis :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.