İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni TV programı sitesi açmak isteyenlere.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Valla hangi kanalda gördüğümü hatırlamıyorum ama :) Gülben Ergen'le Surpriz diye bir program başlıyor. Domainleri alıp değerlendirebilirsiniz.

:) GULBENERGENLESURPRIZ.COM is available!

tabi aklımda kaldığınca yazdım belki kelimeler farklı olabilir genede bi araştırın almadan önce paranız varsa alın ama :).

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Bence hiç mantıklı bir yatırım olmaz. :)

:) valla tv işleri ile uğraşanlar iyi bilir belki yeni girmek isteyenler vardır benimde kapsama alanımın dışında kaldığı için yazdım yoksa ben kendime alırdım. Gerçi bayanların yaptığı programlar fazla uzun sürmüyor ama gülben ergen'de artık çocuk yapmaz sanırım :) kocasındanda ayrılmazsa baya uzun sürdürür. Belki varmısın yokmusun gibi olur yada beyaz show günlük 1-2 bin hit olur heralde tabi işi bilenler benden daha iyi bilir.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Belli isimler var uzun sürdüren (İbrahim Tatlıses, Beyaz, Seda Sayan).
Bunlar artık benimsenmiş, diğerleri gelip geçici.
Hele bu seneki Sürpriz albümünün espirisi geçince ne olacak?
Bence değmez..

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Yukardaki domaini alan arkadaşa sesleniyorum burdan :) programın ismini yalnış görmüş olabilirim demiştim gerçek ismi bu şekilde yazılıyor sanırım. o domaini aldın bari :) i lisinide alsaydın eğer yazıyı görürsen GULBENERGENILESURPRIZ.COM bu domainide almayı unutma.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.