bence 1 yılı dolmuş ama 3-4 mesaj yazmış adamla 1 haftası dolmuş 30 mesaj yazmış bir adamla mukayeseyi bu tarz yapmamalıyız. Çünkü ;
"helal valla"
"pm alabilirmiyim"
"pm yolladım"
"siten çok güzel"
gibi mesajlarlada 30 mesajı doldurmuş olabilir.
Ben foruma post kasmasından yana, gerçekten bilgi verebilecek kişilerden bahsediyorum tabi...aksi halde post kasanda sevimli geliyorsa o ayrı birşey.
niye utanasın kiBu mesajla alakalı affınıza sığınarak yeni bir üye olarak yorum yapmak istiyorum. Foruma post kasmasından yana gerçekten bilgi verebilicek kısmında takıldım. Belki de o kısmı beni alakadar ettiği içindir. Öncelikle gereksiz post yazmayı bende doğru bulmuyorum elbette ancak herkesinde ilk anlarda bilgi paylaşabileceğini düşünmüyorum. Çok acemi olup da burdakilerin deneyimlerinden yararlanmak isteyenler olucaktır benim gibi ( Herkes ilk zamanlarını bir düşünsün). Şimdi ben ve benim gibiler post kasan sevimliler sınıfına mı giriyoruz yoksa öğrenmeye aç sevimsizler mi?
Örnek vereyim en basitinden; bugün burdan bir arkadaşa pm atıp ücretli ders almak istediğimi söyleyecektim ona dair bir konusu vardı ama malesef pm atamadığım için bu konuyu askıya almak zorunda kaldım. Çok acil bir durum söz konusu olsaydı işin şeytanlığına kaçıp her konuya dalıp alakalı alakasız yorum yapamaz mıydım? Yapardım ama ne kadar etik olurdu tartışılır. Edebiyle gelip sizlerle paylaşım yapmaya çalışanları genellemeyin kurunun yanında yaşlarda yanıyor gördüğüm kadarıyla.. Dünden beri bu tip konulara şöyle bir göz gezdiriyorum da üyeliklerin açılmasından yana hepiniz şikayetçisiniz anlıyorum sizleri ancak bende dünden beri yeni üye olduğum için utanmaya başladım nerdeyse![]()
sevgi saygı ve arkadaşlık çevresinde
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.