İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yeni wp için öneri

diablo34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3 gun once kurmaya başladığım iki sitem var
www.kafkaskefir.com
www.kafkaskefiri.com
daha google da bile görüntülenmiyor
backlink çalışsam akibetim ne olur
yada ne tarz bi çalışma yapmalıyım
bilgisi olan arkadaşların fikrine ihtiyacım var...

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Birden fazla site oluşturup birbirine link vermek arama motoru politikalarına aykırıdır. Site içi optimizasyonda da kalite yönergelerini ihlal eden çok ayrıntı görüyorum. Web yöneticisi yönergelerini baştan sona çok dikkatli bir şekilde incelemenizi öneririm.

serkantkar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Eif sozun ozunu soylemis, bu sekilde basarili olamazsaniz. Cok basit bir soru soracagim: kafkaskefir.com kafkaskefiri.com seklinde iki domainde ayni konuda iki ayri site aciyorsunuz. Bu sekilde nasil daha iyi hizmet vermis olacaksiniz ziyaretcilere?

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Farklı domain bilgileri
Farklı hosting
Farklı tema
Farklı iletişim bilgileri ile zamanla 2 sitenle de yukarılara bir yere gelebilirsin

ve değiştirilmiş içerikleri unutmamak gerek

serkantkar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
diablo34, bu sekilde farkli domainlerde benzer icerik yayinlamak spame girer. Kaldi ki site icerigi de spam ogelerle dolu. bilgi'nin dediklerini yaparsaniz eee beni nasil yakalayacak ki diyebilirsiniz. Bakin burada birinci acigi vermissiniz zaten. Her iki site linki ayni sayfada alt alta ayni forumda kullaniyorsunuz. Ne diyor Matt Cutts usta (rakip ama yigidi oldur hakkini ver) "spamciler de insan onlar da arkalarinda iz birakiyorlar ya da acik birakiyorlar ve biz bu aciklarindan cok rahat yakaliyoruz adamlari" Mesela burada simdi bir acik verdiniz zaten :)

Bizi dinleyin emeginiz bosa gitmesin hocam. Tek site acin ve onu kefir konusunda otorite haline getirin. Zamaninizi emeginizi 3 farkli siteye boleceginize bir siteyi yuceltmek icin kullanin.

Ha bu arada tek site ile devam etmeye karar verirseniz site ici spamleri yine de temizleyin.

serkantkar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Spam spam dedik ama sitede ne spam var belirtmedik. Benim ilk gozume carpanlar:

1. meta keywords.
2. Etiketleme. Turk webmasterlarin bu hastalik artik kurtulmasi lazim.
3. Title sadece "kefir". Direkt ben bu kelimede spam yapacagim diyorsunuz zaten.
4. Ana sayfadaki makalenin yarisi linklerle dolu. Direkt ben bu kelimeleri spam ediyorum diyorsunuz.

Alinmak yok acik konusuyorum. Su dakika ofise bir arkadas girse spami hizlica anlatmak icin sizin siteyi kullanirdim.

Lutfen bilmediginiz konularda sorun biz mutlaka yardimci oluruz. Bu hizmeti de baska forumda bulamazsiniz ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.