İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni Yıl Hediyeleri

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Yeni yıl için sevgilinize, eşinize, ailenize ve dostlarınıza ne tür hediyeler aldınız?
Hediye almayanlara hediye önerileriniz nelerdir?

Ben eşim için hediye önerisi istiyorum. Ucuz ama sevindirecek birşeyler arıyorum. (Malum kriz bizi de etkiledi)

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
15 dakikaya bende hediye bakmaya çıkıcam. bu süre içerisinde önerileri bekliyorum :D öneri gelmezse ben öneri listemle geri döncem galiba ...

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
tr.st senin listeye bizde bi göz atsak ya :)
tiva öneri için teşekkür ama bu bizim için uygun değil.

X

Xman

Misafir
ben eşime nokia 6220 aldım navigasyonlu falan baya üst düzey bi telefon tabi parasıda üst düzey oldu haliyle :D

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla ben hediye falan almıyorum arkadaşlar, amaç hediye almaksa ben zaten yıl içinde çeşitli sebeplerle alıyorum. Eeee...

Yok yılbaşı hediyesi, yok doğum günü hediyesi, yok sevgililer günü hediyesi, yok yıldönümü hediyesi, yok bayram hediyesi, anneler günü hediyesi, babalar günü hediyesi, dünya kadınlar günü hediyesi... Yeter yahuuu, ne yapıyorlar bu kadar hediyeyi bilmem.

O yüzden yok hediye mediye.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
kankime: fb atkısı (lisanslı :p) ~cadı begencekmi biliyorum
2.kankime: kolye ~bu begencekmi bunuda bilmiyorum
kız arkadaşıma : bilmiyorum :S :D

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
gerçekten kriz varken yılbaşı hediyesi olmamalı :)

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
bugün mudoya gittim. ürünlerde %40 varan indirim var. mudo kartınız varsa kasada bir indirim daha. world card varsa tutarın %25i hediye çeki artı taksit başlangıcını şubata erteleme. acayip ucuza halloldu herşey...

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
aslına para oldukça ve denk gelindikçe, ufak tefek unisex hediyeler alıp üstlerine ne olduklarını yazmak lazım : ) birden bi arkadaş doğumgünü çıkar veya ne bileyim unutursunuz falan, bunlar can kurtarır. tabi insan sevdiklerine ve çok yakınlarına daha özel şeyler alabilir tabi. yılbaşlarında genelde birlikte vakit geçirmek en güzeli. hediye daha çok bence doğumgünü veya iki kişilik özel günlerde atlanmamalı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.