İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeniden CS oynamak :) Ama nasıl ?

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
98 de çok sık oynardım Dial up ile işkence olurdu ama serverlar boşken geceden sabaha erzak stoğumla beraber snn de (o zamanlar sanane şimdi oynasana olup fiyakasını düşürdü gözümden) :) herneyse zevkle oynardım - orjinal half life da aldık 2000 gibi korsanın bol olduğu yıllarda - sonra steam key i unuttuk - orjinal HL dışında kabul etmeyince sunucular - support dan da yanıt alamayınca uğraşmadım daha fazla ve bıraktım...

iyinet forumda CS muhabbetlerini görünce tekrar gireyim dedim şu CS olayına. ama versiyon kaçtır steam sonrası neler çıkmıştır - punkbuster varmıdır vs. bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız ve oynayanlar varsa bende katılmak isterim HİLESİZ ZEVKLİ bir CS maçına :)

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
cs bilmemde wolfenstein diye bir oyun vardı, hayatımda ilk kez bir oyuna bukadar bağlı kalmıştım, her akşam muhakkak arkadaşlarla 3-5 turnuva yapardık, şimdi baktım serverlar boşalmış kimseler yok, acaba buna benzer oyunlar varmı hala online?

OyunHost|Hasan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Wolfenstein Oynamadım ama biliyorum o oyunu ona bende COD2 var COD4 var.Cs 1.5 & Cs 1.6 var.Bayağıda Devam edeceğe benziyor :)

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Yokmu hala CS olayına tekrar girmenin açıklaması ? :) Tekrar kuralım girelim sunuculara varsa bedava olanı ... Takılalım iyinet ci ler olarak.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.