İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yepyeni Bir Sistem !!

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar yeni bulduğum ve benim daha az önce kullanama başladığım bir sistemi tanıtacağım site. Bilmiyorum aranızda bilen var mı diye ama daha çok yeni bir site galiba. İşleyiş tarzıda çok ilginç. Siteye üye oluyorsunuz. Kontrol panelinden kendi sitenize ait bi tane toolbar oluşturuyorsunuz (Google Toolbar gibi.) Daha sonra kodu alıyorsunuz. Sitenize koyuyorsunuz. İndirenler sizin toolbarınızı kullanıyor. Sizin adınız yazıyor sizin linklerini oluyor. sizin arama motorunuz oluyor. nasıl isterseniz öyle ayarlıyorsunuz kendi toolbarınızı... Siteye üye olduktan sonra toolbarınızı yapıyorsunuz sonra onaylamak için sorgu gönderiyorsunuz. aynı gün içerisinden onaylanıyor. Daha sonra kullanmaya ziyaretçilerinize kullandırmaya başlayın toolbarı...

Toolbar indirme başına maximum ; 0.25 $ veriyor. bu sizin seçeneklerinize ayarlarınıza göre değişiyor. Kendi kontrol panelinizden ayarlarsınız artık.

Ayrıca ben kendilerine mail attım türkiyeye ödeme yapıyormusunuz diye. yarım saat içerisinde cevap geldi. Evet. Bütün türkiye ye ödeme yapıyoruz diye...

Bi de sadece para kazanmak için deil kendi idealleriniz içinde kullanabileceğiniz güzel bir sistem... Denemenizi tavsiye ederim...

Ben şimdi koydum. Toolbarımı indirip test etmek için www.allwebmoney.com a girip ortadaki Download AllWebMoney Toolbar a basabilirsiniz....

Siteye üye olmak için aşağıdaki bannere tıklayabilirsiniz ;

Tabi referalim olursanız sevinirim :)

İyi Çalışmalar...

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Sitenden Tıklayınca Acılan sayfada Guvenlik Uyarısı cıkmasa Daha güzel olurdu..

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ARKaDaS' Alıntı:
Sitenden Tıklayınca Acılan sayfada Guvenlik Uyarısı cıkmasa Daha güzel olurdu..
Ama senin bilgisayarına toolbar kuruyor. Güvenlik açısından sorması bence iyi bir şey. yoksa otomatik olarak da kurdurabiliriz di mi ? kimse farkına varmaz...

siz kurdunuz mu toolbar ı ?

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Majestic' Alıntı:
Usta sen bir denede kazançı iyiyse bizde girek şu işe :)

ya güvenli kullanıcıların varsa karlı bir şeye benziyor. bi de kazancın dışında çok karizma bir şey ya :) bak benim toolbarı kur. bütün toolbarı ben yaptım bütün her şeyini. resimleri linkleri aramaları.. adamlar manyak bi sistem yapmış...

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Evet oda dogru :) Zaten Pc'de Deepfreze var. Ben ne kurarsam kurayım gidiyor. Bu arada kurmadan kapatmıstım.. Dicektim :) Kurmusum. Search / Seo / PageRank / Link popularity / Free Submission / AutoHits :) Ama az sonra silinecek ne yazıkki. :)

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Bu arada Örnegin Kapatmak Istediginde Sag Tıkladıgında YourSiteBar yazıyor. Bunu degistiremedinmi ? Ugrasmadınmı ? Degismiyormu ?

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadas ;

Yok onu değiştiremiyoruz :) o kadar da olsun en azından toolbarın görünen kısmına reklam koymuyorlar...

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
:) Evet Guzel Birseymis. Bende -mi kursam ne yapsam. Sitelerin hepsi icin ayrı ayrı yapmak olmaz simdi :) Site desen cok var.

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
en iyisine yap bi tane bence. dediğim gibi iyi para da kazanabilirsin ama onun dışında ayrı bir karizma yaw :) bu arada yaparsan böyle bir şey. önce toolbarını yapıyorsun. istersen sana yardım ederim. biraz ayrınıtılı br iş. ondan sonra onay sorgusu yapıyorsun. onaylandıktan sonra kodları alabiliyorsun. kodları alırken User_level di ye bir şey var. benim ki user_level 1 yani sadece benim yaptığım şeyler var toolbar da User level 3 yaparsan daha gelişmiş özelliklerle kurduruyor toolbarı yani 404 sayfalarını açılış sayfasını felan da etkiliyor. ben ziyaretçiler ve siz rahatsız olmayın diye user level bir yaptım. sizde sitenize kurarsanız user_level 1 olarak yapın bence. daha az kazanırsınız ama güvenli bir şey olur ve bence bilgisayarına bi kere kuran kaldırmaz.... yine de siz bilirsiniz tabi :)

kolay gelsin..

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Parası bir yana. Harbi ya parayı nasıl kazanıyorsun-Ki ? Toolbar senin. Tıklayınca senin sayfana gidicek ? Adam nerden kazanacakta sana para ödeyecek ?

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
işte bende onu anlamadım :) bilmiorm ama adamlara işte mail attım hemen cevap verdiler heryere ödeme felan yapıyoruz dediler. yeni bir sistem olduğu için de ödeme yapar diye düşündüm. ve yaptıkları sistemde kolay yapılacak bir şey değil...

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
:))
Title Bar'da arama Olayı Var. Google.com da arıyor. Googleye Girenlerde Sponsor sayfalara tıklarsa ? Böylemi Kazanıyorlar acaba ? Yoksa Arama Kısmınıdamı sen ayarlıyorsun ?

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet google da aramayı da ben ayarladım. senin kendi arama motorun varsa oraya ekleye bilirsin mesela. benim olmadığı için ben google da arama yaptırdım. o arama butonunu yapmak için baya uğraştım ama :)

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fazla kimsenin ilgisini çekmedi galiba bu sistem :) kimse yorum bile yapmıyor... :) neyse canınız saolsun ne diyelim :)

kolay gelsin...

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O abi ilgi çekmezmi.İnceliyorum.Eğer dediğiniz özellikler var ise güzel olur.

Z

zeynelkoc

Misafir
güzel bir sistem eğer ödeme de yapıyor başka ne istiyebilirim ki

bi araştıralmım bizde bakalım neyin nesiymiş

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar dediğim gibi mail atın isterseniz hemen cevap veriyorlar... fakat türkçe sitelerinizde kullanmayın derim para kazanmak istiyorsanız. çünkü türkiyeden yapılan downloadlara ödeme yapmıyor yani para vermiyor türkiyeden downloada :). ben allwebmoney.com kullandığım için sorun olmuyor.. ama tekrar söylüyorum bence çok karizma bir şey reklam felan da olmadığı için direk kullanıcılarınıza verebilirsiniz. böylece istediğiniz şeyler milletin toolbarında olur. ziyaretçi potansiyelini de etkiler...

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben zaten toolbar arıodum bu şekilde çok uygun oldu ama serveri biraz yavaş giremiom toolbar oluşturulacak menüsüne

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5