Merhaba arkadaşlar yeni bulduğum ve benim daha az önce kullanama başladığım bir sistemi tanıtacağım site. Bilmiyorum aranızda bilen var mı diye ama daha çok yeni bir site galiba. İşleyiş tarzıda çok ilginç. Siteye üye oluyorsunuz. Kontrol panelinden kendi sitenize ait bi tane toolbar oluşturuyorsunuz (Google Toolbar gibi.) Daha sonra kodu alıyorsunuz. Sitenize koyuyorsunuz. İndirenler sizin toolbarınızı kullanıyor. Sizin adınız yazıyor sizin linklerini oluyor. sizin arama motorunuz oluyor. nasıl isterseniz öyle ayarlıyorsunuz kendi toolbarınızı... Siteye üye olduktan sonra toolbarınızı yapıyorsunuz sonra onaylamak için sorgu gönderiyorsunuz. aynı gün içerisinden onaylanıyor. Daha sonra kullanmaya ziyaretçilerinize kullandırmaya başlayın toolbarı...
Toolbar indirme başına maximum ; 0.25 $ veriyor. bu sizin seçeneklerinize ayarlarınıza göre değişiyor. Kendi kontrol panelinizden ayarlarsınız artık.
Ayrıca ben kendilerine mail attım türkiyeye ödeme yapıyormusunuz diye. yarım saat içerisinde cevap geldi. Evet. Bütün türkiye ye ödeme yapıyoruz diye...
Bi de sadece para kazanmak için deil kendi idealleriniz içinde kullanabileceğiniz güzel bir sistem... Denemenizi tavsiye ederim...
Ben şimdi koydum. Toolbarımı indirip test etmek için www.allwebmoney.com a girip ortadaki Download AllWebMoney Toolbar a basabilirsiniz....
Siteye üye olmak için aşağıdaki bannere tıklayabilirsiniz ;
Tabi referalim olursanız sevinirim
İyi Çalışmalar...
Toolbar indirme başına maximum ; 0.25 $ veriyor. bu sizin seçeneklerinize ayarlarınıza göre değişiyor. Kendi kontrol panelinizden ayarlarsınız artık.
Ayrıca ben kendilerine mail attım türkiyeye ödeme yapıyormusunuz diye. yarım saat içerisinde cevap geldi. Evet. Bütün türkiye ye ödeme yapıyoruz diye...
Bi de sadece para kazanmak için deil kendi idealleriniz içinde kullanabileceğiniz güzel bir sistem... Denemenizi tavsiye ederim...
Ben şimdi koydum. Toolbarımı indirip test etmek için www.allwebmoney.com a girip ortadaki Download AllWebMoney Toolbar a basabilirsiniz....
Siteye üye olmak için aşağıdaki bannere tıklayabilirsiniz ;
Tabi referalim olursanız sevinirim
İyi Çalışmalar...