İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

►►►► YEPYENİ .edu BACKLİNKLER - Pandadan Penguenden Korkunuz Kalmasın

Kerem.Acar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yepyeni .edu backlinklerle karşınızdayız

Merhaba arkadaşlar, önceki yıllarda sadece .edu backlink işi yaptık. Bugüne kadar 500'den fazla site ile .edu backlink işiyle alakalı çalıştık ve tek bir şikayet almadık.

1-2 sene öncesinde, google ile oynamak daha kolaydı, o zamanlar sadece 20-30 adet .edu backlink hosting, tatil gibi zor kelimelerde bile sizi ilk sayfaya rahatça taşıyordu.

Bizde google'ın son güncellemelerini göz önüne alarak bu paketi sizlere sunduk.

Öncelikle .edu domainin ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar için açıklamak istiyorum. .edu uzantısı education kelimesinin kısaltılmasından oluşmaktadır. Bu tür siteler eğitim siteleri genellikle üniversite siteleridir.

Yani bu domainleri binlerce dolar para döksekte alamayız, sadece üniversiteler ve belirli eğitim kurumları için ayrılmış alan adlarıdır.

Her önüne gelen bu uzantıda siteleri alamadığından .edu uzantılı sitelerin google ve diğer arama motorları gözündeki yeri çok farklıdır.

.edu uzantılı sitelerde sitenizin linkinin olması sitenizin trustrankını arttırır. Ayrıca bizim paketimizdeki sitelerin bir çoğunda anahtar kelimeye linklenme yapıldığından dolayı arama motorundaki sıralamanız artar.

Paketimizdeki sitelere kesinlikle heklink olarak eklenmiyor linkiniz. Tüm linkleriniz site kapanana ya da sistem değiştirene kadar garantilidir.

.edu profil ve wiki backlinklerin en büyük problemi ise indexlenme problemidir. Sizinde bildiğiniz gibi indexlenmemiş backlink hiç birşey ifade etmez.

Buradada bizim paketimizin diğer backlink paketlerinden en büyük farkı ortaya çıkıyor. Tüm .edu backlinklerinizi, 100lerce wiki sayfasına ekliyoruz ve bunları düzenli olarak pingliyoruz.

Böylece backlinkleriniz güçlenmiş, backlinkleriniz güçlenincede sitenizin google'ın gözündeki değeri artmış oluyor.

Bazı Referanslarımız;

Alıntı:
Sonsuzsiyah Nickli Üyeden Alıntı
tşkler raporları aldım elinize sağlık.

Alıntı:
PrivateTR Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı satışlar kerem bey
smile.gif

gayet güvenilir birisidir. Ticaret Memnuniyeti belirtiyor zaten ne kadar güvenilir olduğunu

Alıntı:
AsInvestment Nickli Üyeden Alıntı
Rapor elime ulaştı , gayet güzel bir çalışma olmuş teşekkür ederim..

Alıntı:
this_rock Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşın yaptığı çalışma ile 52. sırada olan web sitem şu an 6. sıraya geldi. Gerçekten çok etkili bir çalışma.

Dünya piyasasından birkaç .edu backlink paket fiyatları :
Alıntı:

http://www.hybridbacklinks.com/edu-backlinks/ = 130
Tl.png

http://www.backlinksrocket.com/ = 60
Tl.png

http://www.buy-edubacklinks.com/ = 85
Tl.png

Kampanya Paketimiz

40 adet .edu profil backlink
10 adet .edu wiki backlink
100'lerce .edu backlinkleri destekleyen backlinkler

sadece 30
Tl.png

Ödeme yolları : Akbank, Halkbank, Misli, Paypal, Sanalpazar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5