İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yesemek.Com Affliate ?

F

funcitytr

Misafir
Merhabalar ;

Geçenlerde üye olduğum Yesemek.com un bannerlarını sitemde bugün yayınlamaya başladım. Fakat biraz şüphe var içimde. Acaba ödeme yapar mı yapmaz mı ? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Para kazanıp da ödeme alamayan olursa lütfen burada yazsın. Bari biz kendimizi kurtaralım. Boşuna reklam yapmayalım.

iyi çalışmalar...

Y

yesemek

Misafir
Selamlar,

Şu ana kadar affiliate programımızdan ödeme alan olmamıştır. Nedenine gelince ise affiliate programımız yeni açılmıştır ve minimum ödeme miktarı olan 30 Milyon TL ye sadece linkci.com web sitesi ulaşmıştır. Bu siteyede ödeme yapılmıştır. Ancak linkci.com sitesinin sahibi webmaster arkadaşımız kayıt sırasında yanlış bilgi girdiğinden dolayı ödemesi yanlış bir hesap numarasına gitmiştir. Şu anda bu problemi çözmeye çalışmaktayız. Ayrıca minimum ödeme limitine ulaşan 2 adet webmaster arkadaşımıza gerekli ödemeler en kısa sürede hesaplarına aktarılacaktır.

Ayrıca sizden gelen mailde affiliate programımız hakkında gerekli açıklama tarafınıza gönderilmiştir.

Saygılarımızla
www.yesemek.com

F

funcitytr

Misafir
Merhaba ;

Evet mailinniz elime ulaştı. Teşekkürler...

İyi Çalışmalar...

F

funcitytr

Misafir
İlginç...

Geçen günlerde baktığımda yesemek de 700 küsür tıklama olmuştu. günde yaklaşık 50 tıklama ve 4000 felan gösterim oluyordu. şimdi baktığımda ise geçmişe dönük bir düşüş yaşamış. tıklamalar 15 - 20 lere gösterim sayıları 1500 - 2000 lere düşürülmüş. Toplam tıklamam 700 ün üzerindeyken 443 e kadar düşürülmüş...

Çok ilginçç...

İnşallah sistemden kaynaklanan bir sorundur. Yanlış anlaşılma olmasını da istemem ama gördüğüm manzara ortada... her gün takip ediyorum ben....

yetkililere mail attım şimdi...

Y

yesemek

Misafir
Selamlar,

Veritabanımızdan kaynaklanan problemden dolayı gösterim ve tıklama sayılarında azalma olmuştur. Ancak ortaklık sistemimize kayıtlı sitelerden yapılan gösterim ve tıklama sayıları tarafımızdan günlük olarak yedeklenmektedir. Eksik bulunan miktar ilk ödemede tüm webmaster arkadaşlarımıza yansıtılıacaktır.

Saygılarımızla...

www.yesemek.com

K

karakalem.gen.tr

Misafir
Arkaadaşlar bu yesemek.com'a nasıl üye olacam.Birtürlü bulamadım... Ortaklık sistemine. Yardımcı olursanızsevinirtim...

F

funcitytr

Misafir
ee peki dyelim bu miktar sürekli aşağılara böyle düşecek ben ödemeyei ne zaman alacağım yani sürekli bu miktar aşağıya çekilirse toplam tıklama sayımı tamamlamadan yine düşecektir ve bir türlü tamamlayamam ben bu tıklama sayısını..

F

funcitytr

Misafir
Eeeeee

Bu sefer de tamamen sıfırlandı. ilk başta 700 lerdeydi 400 e düştü. şimdi yine 700 lerdeydi bu sefer 0 a düştü. Ben ne zaman kazanacağım ??? Bu sürekli sıfırlanıyor......

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.