İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yeşil kart sitesi nasil acilabilir ?

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
selam beyler yeşil kart üzerine hizmet veren bir site acmanin kanuni presurderi nedir şartlari nedir bu işi yapan firmalari mi diri şahislarmidir bu konularla ilgili araştirma projeleri olan babayigitler varmidir fikir paylaşimina girmek isteyenleri burda görmek isteriz herkese teşekkurler şimdidene

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeşilkart, ücretsiz olarak dağıtılan bir şans çekilişidir. Normalde herhangi bir ücret ödenmesi gerekmiyor ama katılım kuralları kesindir, esneklikten yoksun olduğu için bir çok site bu konuda destek verme karşılığı ücret talep etmekte...
Hukuki olarak yasak değil. Bu konuda yeşilkartın kendi sitesinde de destek amaçlı kuruluşlar yolu ile başvurunun gereksiz olduğu ama yapılmasında bir sakınca olmadığı belirtilmekte...
Dolayısı ile tüm olan bir form oluşturman aslına bakarsan. Zaten başvurular artık on-line olduğu için eskisinden de kolay aslına bakarsan... Bir ara bende kurayım dedim ama vazgeçtim. :) Sana başarılar...

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
saol ayhan da sen oyle diyorsun ama halen webmastirlar büyük paralar kazaniyorlarmiş bu affiliate programlarindan yesilk art sitelerinin demekki ilgi war bu işe yani adamlar bir hizmet veriyor sonucta demi yasal olmamasinin sebebi nedir ki fatura kesme olayi felan mi vergi lendir me yani?

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Sonucta her durumda kazanacak; diyor ki al reklamimi sayfana koy; bana gelipte hizmet alan her kisi icin %kusur sana odeyecegim. Simdi zaten gideri yok adamin; 100 YTL gelen kisiden aliyor 10 YTL sana veriyor. 90 YTL cepte, gider 0 YTL. Kazandigim 90 YTL'nin 40 YTL'sini AdWords'de orda burda reklam versem. Bana kalir kisi basina 50 YTL, gider 0 YTL ... Gibi :D

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sen nasil bir yesil kart sitesi diyorsun. Direk basvurumu yapacak, yoksa yesil kart hakkinda bilgi mi vercek.
Arkadaslarinda dedigi gibi artik yesil kart olayi online oldu hemde zaten bedava. Bununla ilgili tek yasal konu sartlari iyi belirlemen yani yazip dokmen, sonra millet seni sikayet etmesin, bana cikmadi benim basvirum yapilmadi filan diye.
Ben senelerdir yesil karta basvuryorum. Yani o konuda hemem hemen herseyi biliyorum. Hatta bir cok kisi icinde basvurdum (iki tanesi ne cikti) o iki tanesi su an Amerika da. Konsolosluk islerini filanda ben yapmistim hep. Ama para icin yapmadim, arkadaslarimdi onlar, konu komsudan istiyenlere her yil basvuruyorum. Bu yil da basvurdum vede basvuracak varsa su gunle son gunleri.

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet yedisinde son ya sonucta şikayet edemezler cunku başşvuruyu yaptıgında başvuru yapıldıgına dair amerikan sitesi sana bir cikti veriyor o cıktıyı alip sahsa göndermen yeterli yani bedava olsa bile hala bu işi yapan yerli yabanci onlarca şirketler var ki bu şirketler yedi sekiz dilde hizmet vermekteler arapcaya cinceye kadar tek aklıma takılan bu hizmeti vermek için şirket mi olmak lazim yani internetten ben bişi saticam diyelim kitap ama şirket degilim kitaplari satiyorum ama fatura kesmem gerekirmi bu procedur nasil işliyor

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
silenceofdarkness' Alıntı:
evet yedisinde son ya sonucta şikayet edemezler cunku başşvuruyu yaptıgında başvuru yapıldıgına dair amerikan sitesi sana bir cikti veriyor o cıktıyı alip sahsa göndermen yeterli yani bedava olsa bile hala bu işi yapan yerli yabanci onlarca şirketler var ki bu şirketler yedi sekiz dilde hizmet vermekteler arapcaya cinceye kadar tek aklıma takılan bu hizmeti vermek için şirket mi olmak lazim yani internetten ben bişi saticam diyelim kitap ama şirket degilim kitaplari satiyorum ama fatura kesmem gerekirmi bu procedur nasil işliyor

o ciktiyi gondermen yeterlide yinede bir o TOS dedikleri seyden yazman lazim, kendini saglama baglamak icin kanuni olarak. Yani senin servisi kullanan herkes o TOS u pesinen kabul etmis olsun.

Yabanci o isi yapanlarda sirket olamayan var. Yabanci sirket olamadan cok degisik isler yapan var. Procedure yi sen kararlastircan, yani musterileri online mi bulcan, bilgileri nasil topliyacan filan, sirket olmadan da bunu yapabilirsin. Basvurdukdan sonra millete bir makbuz gibi bir sey gonderirisin yeter (bir email mesaji basvurun elimize gecti fila falan diye).

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5