İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeşilbarış bi alemsin :)

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Aylar önce greenpeace in balıkları korumak için yaptığı kampanyayı duyurmuştum.

Tişörtleri kimler aldı bilinmez ama greenpeace in tişört dağıtıcam diye gereğinden fazla yerde eylemini duyurup gereğinden fazla destek alması adamların bunu hemen fırsata çevirmesine yaramış görünüyor.

Belki tişört kazanırız bide kampanyaya ilgi çekelim dedik şimdide bize para gönder mailleriyle uğraşıyorum.

Geçenlerde bize para gönder destek ol, bağışlarla ayakta duruyoruz diye mail göndermişleri. Param olsa yapacak o kadar çok şey varki senimi düşünüyorum derken bugün yine mail göndermişler. Maillerimi windows 7 de gmail notifier plus ile kontrol ettiğim için orda mailin başlığı tam detaylı görünmemiş. Hatırlatma diye yazıyordu bende nedir diye girdim mail kutuma. Hatırlatma bize bağış yap türü mail göndermişler.

İşin komik tarafı adamlar desteği görünce heralde biyerlerden akmasada damlarmı diyorlar ne diyorlarsa cevap vermeyincede hatırlatma adıyla gönderiyolar sanki gelmişte unutmuşum. Yeşilbarış bi alemsin vallaha :D Bende bu cebimdeki paraları nereye saçsam diye düşünüyodum iyiki hatırlattın:eek:ha:

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
ben artık bakmıyorum telefonlarına

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Düşünmüyorum bağış yapmayı diyorum geçen hafta, cepten arıyorlar bide.

Tamam biz sizi pazartesi birdaha ararız diyor.:eek:ha:

Pazartesi aradılar yaklaşık 10 defa, akşama doğru kısa süreli çaldır bırak yaparak (çağrı atarak) artık işi taciz boyutunada getirdiler.

Bunlara modern dilencilik diyorum ben. İyilik yapalım dedik başımıza iş aldık, bugünde aradılar açmadım.

Yardım yapılacak o kadar yer varken, memlekette bu kadar yoksulluk, açlık varken. Balık boyu kusura bakmayın ama çokta tın yani...

Deniz fenerinden sonra zaten zerre güvenim kalmamıştı böyle şeylere, bunlarda dilenci gibi sürekli arayıp rahatsız ettiği mail attığı için hepten sinirim tepemde. Yarın bidaha ararlarsa eğer ağzıma geleni sayabilirim bu sefer :kızdım:

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Sizi aradıkları telefon numarası nedir? Beni aramadılar ama ararlarsa aklımda olsun cevap vermeyeyim.

Cewo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
mail var ama telefonla aranmadım.

Starturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
28 Şubatta ısrarla arayınca açtım cep telefonumu, çok tatlı konuşan bir bayan çıktı; Efenim biz greenpeace'den arıyoruz, 3 ayda bir çıkacak dergimiz için 10 TL gibi sembolik bir ücret istiyoruz dediler. Bende tamam 10 lira hiç birşey değil dedim, Sonra cüzdanım yanımda değilmiş dedim :) Açıkcası güvenmediğim için kredi kartı bilgilerimi vermek istemedim; yoksa 10 lira 3 ayda birşey değil. 0216 578 65 27 telefon bu :) bağışlardan kaçmak isteyenlere duyurulur :D

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Bana hiç GreenPeace ten telefon ve mail gelmedi :)
Gerçekten bi alemmiş.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
28 Şubatta ısrarla arayınca açtım cep telefonumu, çok tatlı konuşan bir bayan çıktı; Efenim biz greenpeace'den arıyoruz, 3 ayda bir çıkacak dergimiz için 10 TL gibi sembolik bir ücret istiyoruz dediler. Bende tamam 10 lira hiç birşey değil dedim, Sonra cüzdanım yanımda değilmiş dedim :) Açıkcası güvenmediğim için kredi kartı bilgilerimi vermek istemedim; yoksa 10 lira 3 ayda birşey değil. 0216 578 65 27 telefon bu :) bağışlardan kaçmak isteyenlere duyurulur :D

Bak işte şimdi korktum hocam.

Ben yaklaşık 5-6dk konuştum geçen hafta ve bana dergiden bahsetmediler. Balık boylarıdan bahsetti 5dk, bakanlığa yapılan çalışmalardan bahsetti. Dergi lafı hiç olmadığı gibi 3 ay lafıda geçmedi, ömür boyu ayda 10TL bağış yapılcak diye anladım ben.

Bilmiyorum herkese farklı bişey diyolarsa o daha kötü... 0216 .... diye bir numara arıyor bu arada.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
evet numara o, korkuyorum 0216 alan kodu ile başlayan çağrılara bakmaya :D

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Bide uyarıyor bu konuşma kayıt altına alınmaktadır diye :)

Bidaha ararlarsa ve kayıt altına alınıyor derlerse, lütfen 1sn bekleyin dicem bende açıcam kaydediciyi, şimdi buyrun sizi dinliyorum dicem :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.