İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yılbaşı Kampanyası Herkese 1 Aylık Bronz Üyelik Hediye

paylasim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Sevgili üyeler yılbaşı kampanyası olarak herkese http://hitmotoru.net te 1 aylık bronz üyelik hediye ediyoruz.

Bronz Üyenin Özellikleri
Kazandığı Oran 1,5
Her Üye Başına Kredi 50
Referans Surf İle Kazandığı Kredi %50
Günlük kazanabileceği toplam kredi: 4500

Kampanyadan yararlanabilmek için forumda en az 50 mesaja sahip olmanız gerekiyor. İsterseniz hemen konulara mesaj yazmaya başlayabilirsiniz :cool:

Kampanya katılım bitiş tarihi 05 Ocak. Kampanyada faydalanmak için bu tarihe kadar foruma en az +50 mesaj yazmanız gerekiyor.

Bronz üye verileceği tarih 1 ocak-31 ocak

Not: Forumda +50 mesajı olanlar konunun altına yazsın yada bana pm atsın.

İyi çalışmalar...

anm18

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Saol :) Benim hitim yeterli ama bi olalım :D

anm18 saten kayıtlımışım :)

Join

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tutunki hitleri gönderdiniz peki bu hitler bizde devamlımı kalıcak yoksa siz istediğiniz zaman mı gelicek

Join

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tutunki 2 gün işin çıktı giremedin sörf yapamadın o hitler gelmedi google amcam bunu fark etmiyecek mi? :)

paylasim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tutunki 2 gün işin çıktı giremedin sörf yapamadın o hitler gelmedi google amcam bunu fark etmiyecek mi? :)

Hocam kullanıp kullanmamak size kalmış bu sistemi webmasterlerin % 90 ı kullanıyor. Eğer googlenin kodları sitenizde varsa google sitenize giren çıkan hitleri her türlü görür. Ama google yükselmek için bu sistemi kullanmanız gerekiyor. Googlede değeriniz sıfırsa kaybedecek bişey yok. Google sitenizdeki aktif ziyaretçiye ve konuya göre değer biçer. Sadece konu olursa olmaz. Sadece ziyaretçi olursa da olmaz. Ziyaretçileri bu sistemlerden kazanacaksınız. Konuları kendiniz ekleyeceksiniz. Konular özgün olursa daha iyi olur ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5