sen spam san bunlar bir müftünün ağzında çıkmış sözler
sen spam san bunlar bir müftünün ağzında çıkmış sözler
şu an miladi takvim kullanıyoruz ve bir yıl bitiyor.. geçen yılda yaşananları güzel şeyleri vs. hatırlıyoruz ve yeni yılda güzel şeyler olmasını diliyoruz.. sembol olarak da yılbaşı kutlanıyor.. hiç bir dinle alakası yok.. noel kutlamıyoruz.. yani örnek vermek gerekirse 30 ağustos zafer bayramı ama zafer bir günde kazanılmadı..
noel baba imajı yıllar önce coca cola tarafından yaratılmış bir imaj.. tamamen kapitalizmin eseri..
hindinin İngilizce karşılığının turkey(hindi olan turkey küçük harfle yazılır) olması tamamen ismi tesadüf biz de mısır diyoruz Mısırlıların bize kızdığını duymadım hiç.. Mısırlıları ısırıyormuş gibi zevk almak için mısır ismini vermişler demiyor onlar...
bunlar tamamen komplo teorisi...
bende gördüm bunu ve inan içimden neler geçti o anda. bu kadar şerefsizce bir gazete olmaz. Ben İslam'ın 5 şartını yerine getiririm istediğimide kutlarım bana kimse karışamaz. Ben o gençlerin aileleri olsam gazeteye yüklü miktarda tazminat davası açarım ve büyük ihtimal kazanır o parayıda hayır kurumlarına bağışlarım sırf gazeteye zarar olsun diye.
1. Dünya Savaşında veya Kıbrıs'te Azerbaycan'da biz acılar çekerken Müslüman kardeşlerimiz bizim için eminim çok yas tutmuşlardı.
Hıristiyanlar hindi keserken türk olarak düşünüyor bu yüzden ülkemize turkey diyorlar diyen müftü hangisi merak ettim hala görevdemi?