İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yılbaşına (iyi)nette girenler

Mickey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tüm arkadaşların yeni yılları kutlu kocaman bi yılıda bu yolda devirdik umarım bu yoldan çıkmayız :)

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yenı yılınız ve bayramınız kutlu olsun 2007 hepimize bol kazanclar getirir umarım :)

Mickey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu sene lütfen google'ye rakip çıksın ya başka bişi istemiyorum:(

Link100.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mübarek noelinizi kutluyorum bende her yıl olduğu gibi iyinetforumlarında yılbaşımı geçiriyorum. sevgiler saygılar

TheFF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben yılbaşına anneannemlerdeyken girdim hiç bi atraksiyon yoktu bi de üstüne dayımın elini öpmedim diye fırça yedim ya.. iyinette girseydim daha mutlu olucaktım..

herkese 2007de mutluluk, sağlık ve adsense'den para diliyorum...

Mickey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hem para hem sağlık ikisi aynı anda olmazmı yada para önde hemencecik arkasında sağlık

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
öyle pek olmuyo ne hikmetse ya para ya sağlık oluyo genelde. öncelikle sevdiklerimizle olalım sonra sağlıklı olalım sonra da paralı olalım ondan sornakiler de extra artık ne istersek.

kimin hem sağlığı yerindeyse hem cebinde parası varsa hem de sevdikleriyle birlikteyse ve huzu içindeyse o en mutlu kişidir.

sevdiklerimizin değerini bilelim. insanın sevdikleriyle birlikte olması hiç bişeye değişilmez.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Önce beden sonra ruh sağlığı diliyorum :p
Hepimizin yeni yılı zengünlüklerle geçsin.

Mickey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öyle pek olmuyo ne hikmetse ya para ya sağlık oluyo genelde. öncelikle sevdiklerimizle olalım sonra sağlıklı olalım sonra da paralı olalım ondan sornakiler de extra artık ne istersek.

kimin hem sağlığı yerindeyse hem cebinde parası varsa hem de sevdikleriyle birlikteyse ve huzu içindeyse o en mutlu kişidir.

sevdiklerimizin değerini bilelim. insanın sevdikleriyle birlikte olması hiç bişeye değişilmez.

haklısın pempekedi yorumun için tşk

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar önce sağlık, sonra gene sağlık, sonra sevgi en sonda para...

sağlık olmazsa hiçbiri olmaz, sevgi olmazsa olur ama mutlu olunmaz, para olmazsa diğerleri olursa calisip ekmegimizi googledan kazsanırız :)

iyi yıllar, hayırlı bayramlar

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Süpersiniz arkadaşlar ben ne yazıkki dışardaydım pembekedi gibi şişe boşaltmayla ilgileniyordum eğlencenin dibine kadar vurdum,

Tüm iyinetciler yeni yılda bol kazanç ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5