Ya maçı izleyipte hakem tarafsız diyebiliyorsanız ne diyim size anlamadım ki?
Tamam biz kaybettik sizde yendiniz, bu değişir mi, değişmez
Gelin beraber gerçekleri konuşalım şimdi; unuttuklarımı siz eklersiniz:
- İki tane ikili mücadele, 2 tane sarı kart oldu mu sana bir kırmızı: Kardeşim kız oyunu değil bu, hiç mi dokunmayalım, Uğur bey manikürünü yeni yaptırmış yere düşünce tırnakları kırıldı herhalde. Lugano daha beterini yapar kart nerde yok
yiyosa versin bak başına neler gelir, 2 hafta maç yönetemez
- Hadi kırmızı kartı geçtik hakem hata yapar dedikte, bize yapılan fauller nerde, bakın ben kart bile istemiyorum, yapılan fauller verilsin yeterdi bize
Hele son dakikalarda İbrahim Toraman'ın gördüğü sarı karta fenerlilerden bi yorum bekliyorum fakat ne olur gerçekçi olun
o harekete faul diyebilen var mı aranızda, hadi faul dediniz sarı kart diyebilecek kadar hayal dünyasında yaşayanınız var mı?
- Bu ne kadar terbiyesiz bir taraftar topluluğudur yahu, adamlar 4 kere biz serbest vuruş kullanacakken sahaya top attı, futbola fair playe saygınız yoksa biraz kendinize saygınız olsun be! Bu ne utanmazlık ne terbiyesizliktir.
- Şimdi gelelim uzatmalara, ilk yarıda maç çok uzamasına rağmen hakem uzatma vermedi pek fazla, bende dedim telefondan kronometreyi açıyımda bi zaman tutalım. İkinci başladığında başlattım kronometreyi 53 dk sürdü bende, hakem nedense içine aldı 5 dk lik uzatmayı.
- Son olarak şunuda ekleyim hadi içimde kalacak, biz orta sahada pas yapıyoruz hakem olacak dingil bizim oyuncuları marke ediyor orta sahada, biz kontra atağa çıkıyoruz o koca poposunu sokuyor araya fenerbahçelilere pas atıyor neredeyse gol yiyorduk bi tane daha. Biz topu kaptırıyoruz gol yiyecez, bizim adamlar defansa dönecek hakem 2 oyuncumuzun birden önüne geçerek geri koşmalarını engelliyor. Topu ayağına alıp pas atmadığı kalmıştı, onu da yapardı da tırstı biraz herhalde
Hadi 8 dk uzatma yok diyin bende size kanıtlayım bunun varlığını:
1) BJK serbest vuruşlarında sahaya atılan toplar 1 dk
2) Volkan'ın kullandığı aut atışları 2 dk
3) Alex ve Deivid'in oyundan çıkışları 3 dk
4) Taç atışlarını, Beşiktaş'ın kullandığı autları, yaptığı oyuncu değişikliğini falanda katarsak toplam 8 dk den daha fazla yapıyor
Ha ben şunu demiyorum bakın, golleri vermediler yenildik değil. Tamam goller ofsayttı, ama bi hakem taraf tutarda bu kadar mı belli eder
Hadi gelin gerçekçi olalım, eğri oturup doğru konuşalım