İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yoast Türkçe Karakter Problemi

gerilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yoast'ta problem var.Türkçe karakter sorunu.Açıklamada.Facebook googleplus yada google indexlemesinde sorun oluşuyor

Meta dis. : %%excerpt%%
%%excerpt_only%% yapınca problem yok.

k2fcw0.png

http://www.youtube.com/watch?v=K4vrsV2DE44

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Sorun sadece sizde gibi duruyor.

gerilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sorun sadece sizde gibi duruyor.

sildim,tekrar yükledim.ayarları import ettim.Yapmadığım şey kalmadı.Sorun hala aynı.Bişeylemi çakışıyor anlamadım

%%expert%% te türkçe karakter sorunu çıkarken,
%%expert_only%% de sorun yok.Farkı nedir? Yada sorun nedendir

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
sildim,tekrar yükledim.ayarları import ettim.Yapmadığım şey kalmadı.Sorun hala aynı. 1 - Bişeylemi çakışıyor anlamadım

%%expert%% te türkçe karakter sorunu çıkarken,
%%expert_only%% de sorun yok.2-Farkı nedir? Yada sorun nedendir

1- çakışıp çakışmadığını ancak eklentileri deaktif edip deneyerek anlayabilirsiniz.

2- %%excerpt%% Replaced with the post/page excerpt (or auto-generated if it does not exist)
%%excerpt_only%% Replaced with the post/page excerpt (without auto-generation)

ikisi aynı işi yapıyor. biri excerpt yoksa otomatik oluşturuyor diğeri oluşturmuyor

gerilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1- çakışıp çakışmadığını ancak eklentileri deaktif edip deneyerek anlayabilirsiniz.

2- %%excerpt%% Replaced with the post/page excerpt (or auto-generated if it does not exist)
%%excerpt_only%% Replaced with the post/page excerpt (without auto-generation)

ikisi aynı işi yapıyor. biri excerpt yoksa otomatik oluşturuyor diğeri oluşturmuyor

Birinde türkçe karakter problemi yaratırken,diğerinde olmaması ve daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamış olmamda ilginç.Sebebini hala çözemedim.Ve sadece bende olmasıda ilginç

Tüm eklentileri pasif yapıp onu aktif yaptım.Sorun yine aynı.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Birinde türkçe karakter problemi yaratırken,diğerinde olmaması ve daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamış olmamda ilginç.Sebebini hala çözemedim.Ve sadece bende olmasıda ilginç

Ama kendiniz diyorsunuz çakışıyor olabilir mi diye. Diğer eklentiler olmadan denediniz mi?

gerilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
function dosyasından %%excerpt%% karşılığını değiştirerek sorunu çözdüm.eklentidenmiş.teşekkürler yardımın için

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.