Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yamadığım forum kalmadı. Google bana sitemde yayınlanan reklamları göstermiyor. Reklamlara hiç tıklamadığım halde. Birazcık fazla sayfa geziyorum o kadar. Anlayan varsa beri gelsin.
gözüküyor ya işte, daha nasıl gözükmesi lazım?
bir sayfaya ilk defa eklediğinde hemen göstermeyebiliyor, ilk görüntülemede içeriği okuyup sonraki görüntülemelerde daha anlamlı reklamlar göstermek için çabalıyor gibi...
Öyle değil benden başka herkes görüyor diyorum.Bendeki evdeki bilgisayardan değil ama başka bilgisayarlarda görüyorum. Bilgisayarı formatladım 1 hafta gördüm sonra reklamalr uçtu. Ama kafeden görebiliyorum.
Hüsran - Yeni hesap oluşturup bağlandım yine görünmüyor. Rezalet ya. Reklamları görmeyince içim rahat etmiyor Tıklamasamda ben reklamlarımı görmek istiyoruuuuum. )
bence makinana bi spy bulaştı ve javascriptlerinin doğru çalışmasını engelliyor bu yüzden göremiyorsun
microsoftun antispy programı çok iyi bence indir ve onla bi tarama yap
Evet devamlı girdiğin için hem kendi reklamlarını tüketiyorsun, hemde belli bir refresh'den sonra reklamları göremessin, ing. sitelerde bir nebze görürsün ama Türkçe sitelerde 3,5 refresh'den sonra aynı reklam bloğunda reklam 1 e düşüyor sonra hiç gözükmüyor.. Bunun çeşitli sebepleri var cookie, ip, makien adı v.s.
Ama başkaları tüm reklam bloğunu görüyor merak etme.
Windows 98'de de görünmüyor google reklamları. intibah benims ana tavsiyem Xp professional kur ve üzerine birde antivir yükle bu program spy ve trojanları bulup siliyor. Umarım sorunun düzelebilir. Yada bi kodlama yap bot sitene belli aralıklarla girip print screen çeksin sonra resimleri bir dosyada biriktirsin. Sende ordan bakarsın
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5