İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yok mu Gerçekten Adam Akıllı Bir Firma ?

BlackFeel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Çok merak ediyorum gerçekten adam akıllı bir reklam firması kaldı mı ?
Gittigidiyor, adsense ,reklam store,adhoodi adtech, vs .Forumlar bu tip firmaların şikayetleriyle dolu..
Varsa çok güzel firma soyleyın arkadaslar bizde kullanalım..

endream

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
AdPozitif diye bir firma da var ama hiç denemedim, denersen söylersin bize de..

BlackFeel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bunu diyorsunuz bir forumları araştırın arkadaslar odeme gunu gelip te kaç kısının hesabı banlanmış..

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Bunu diyorsunuz bir forumları araştırın arkadaslar odeme gunu gelip te kaç kısının hesabı banlanmış..

Son gün nasıl olsa para geliyor diyipte kuralları aşan insanlar iki gün sonra adsense yardım forumlarına ödeme günümde banlandım , dolandırıldım yazıyorlar.Hiç oynamasanız gelirinizi alırsınız.Adsensenin sert kuralları vardır , bu kuralların sebebi reklam verenlerin paralarını iyi değerlendirmek istemesidir.Millet mahallede reklamlarıma tıklayın diyor.Olacak iş değil.

BlackFeel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
O zaman soyle soyleyeyım sana ornek olarak kendımı vereyım hesabımı açtım hıc bır hıle vs kullanmadım. 10-15 gun durdu hesap iyi gidiyordu site legal siteydi gelen maıl adsense ban..
Ama sunu bende soyluyorum soyledıgım sitelerin ıcınde en adam akıllısı adsense.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.