İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yöncü.com Saçmalıkları ve Para Tuzakları

hostingwp

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
ALDIGIMIZ İ5 İŞLEMCİLİ SUNUCU YAŞADIĞIMIZ SORUNLAR

Screenshot_3.jpg

Screenshot_4.jpg

Screenshot_5.jpg+(948%C3%97818).png

Screenshot_6.jpg

Screenshot_7.jpg

Screenshot_8.jpg

ALDIGIMIZ VPS DE YAŞADIĞIMIZ SORUNLAR
savciliklog22222222.png

saldiri.jpg

ÖDEME DEKONTLARI
5030bb73d535cf436000000d.jpeg

Bazı yerler silindi ve gizlendi screenshotlarda.ancak tüm ekranların görüntüsünün orjinali bizde mevcuttur.

BU ADAMLARLA ÇALIŞMAYIN WİNDOWS SUNUCU KURULUMUNDAN ANLAMIYORLAR,KURAMADIKLARI İÇİN WİNDOWSA VİRUS BULASIYOR SİZ LİNUXA GEÇİN DEDİLER VE YİNE KURULUM PARASI.KURDUKLARI SUNUCUYA SANALLAŞTIRMA İÇİN ÜCRET ÖDEDİM,KURULUMU YAPTILAR DAHA WMWARE YE ŞİFRELERİ BİLE DAHA GİRMEDEN VİRÜS BULUŞAMIŞ,TEKRAR KURULUM ÜCRETİ İSTEDİLER.

MESALA VPS ADLDINIZ SUNUCUYA SALDIRI VAR DEDİLER YALAN 1.1 gb TRAFİK SSH DE GÖZÜKÜYOR.ANCAK YÖNCÜNÜN VPS CONTROL PANELİNDE 63 GB YAZIYOR:))
SİSTEM ÇÖKTÜ VEYA SALDIRI OLDU YEDEKLERİNİZİ VERMİYORLAR SCREEN SHOTTA GÖSTERDİĞİM GİBİ PARA İSTİYORLAR.

TK UZANTILI DOMAİNLERİN SİLİNMESİ İÇİN TC KİMLİK FOTOKOPİSİ İSTİOLAR BUDA AYRI Bİ SAÇMALIK:)

KESİNLİKE SUÇLAMIYORUM YÖNCÜYÜ,ANCAK ALICAK ARKADAŞLAR YAPTIGIM EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİ OKUSUN ONA GÖRE KARAR VERSİN.
10 TL ÖDÜYECEKSE O AY İÇİNDE 20 TL DE TEKNİK DESTEK PARASI ODEYECEKTİR,ÇÜNKÜ YÖNCÜ AFFETMEZ:)

23 GÜN VAR VDS İN KAPANMASINA BURAYA YAZDIM DİYE HESAPLARIMI KAPATMIŞLAR GİREMİYORUM ŞU AN ÜYELİĞİME,SSH İLE VE PLESK GİRİŞİ YAPAMIYORUM:):) TEKZİP METNİ YAYINLAYACAK MIŞIM, O ZAMAN HESAPLARIMI AÇICAKLARMIŞ HAHA KOMİKLER:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.