selam arkadaslar ben bir besiktasli olarak önce futbol federasyonu sonra besiktasin yönetimi istifa etmesini istiyorum bunu benim istedigim kadariyla cogu kisi istiyor ve galibada hakliyiz. Futbol fedarasyonu diyorum cunku hakem hatalari karar vermeler milli takimin kötu gidisi vs. BJK ve FB bu sene hakemlerin hatalarindan cok etkilendirler bunun bir sonu olmali hata hata hata diyoruz ama her hatada bukadar olmamali ya her hafta ayni olaylar ayni seyler acaba ulusoy istifa etmesi icin FV ve BJK beraber is birligi yapsa maclarda biseyler yapsa bir etkisi olmazmi yada hakemlerin duzelmesi icin bir yol gösterseler?
Gelelim besiktasima ben hep diyorum hepde diyecem yahu bikerede siz gidin antrönör geliyor gidiyor futbolcu geliyor gidiyor yahu allahinizi seviyorsaniz sizde gidin yani demirören gitsin cunku icindeki yöneticeler degisiyor ama baskan hala koltugunda bugun yine biri istifa etti yine diycekler uzulduk baskasi buluruz ama besiktas samsun faciasindan sonra hic duzelmedi bu gidisle hic duzelmez elimde bisey gelse keske sesimi dunyaya duyurtsam.
Allahinizi seviyorsaniz birakin bu görevi yapamicanizi biliyorsunuz Besiktasa ve Türk Futboluna daha zarar vermemek icin görevinizden istifa edin....
saygilarimla...
Gelelim besiktasima ben hep diyorum hepde diyecem yahu bikerede siz gidin antrönör geliyor gidiyor futbolcu geliyor gidiyor yahu allahinizi seviyorsaniz sizde gidin yani demirören gitsin cunku icindeki yöneticeler degisiyor ama baskan hala koltugunda bugun yine biri istifa etti yine diycekler uzulduk baskasi buluruz ama besiktas samsun faciasindan sonra hic duzelmedi bu gidisle hic duzelmez elimde bisey gelse keske sesimi dunyaya duyurtsam.
Allahinizi seviyorsaniz birakin bu görevi yapamicanizi biliyorsunuz Besiktasa ve Türk Futboluna daha zarar vermemek icin görevinizden istifa edin....
saygilarimla...