http://forum.iyinet.com/sirket-tanitim/102566-kb-bilisim-itinayla-suistimal-edilir-sikayet-6.html
bu konuda bir tavsiyede bulundum..
tabiki farklı yerlere çekildi..
bunun böyle olmasını istemezdik ama şu var
bir moderatorunuz ortaya bir legalpara atipta o legalparayi doğrulamadan konuyu direk kapatamaz..
böyle bir hak varmı.? tabiki yok moderator olması ona ayricalik olacaği anlamına gelmez..
bir idaaa atiyorsa ortaya bunu doğrulaması lazım ohh ne güzel kafana göre gel yaz vur kiliti git
bir tavsiyemizi dile getirirken kişilerin düşüncesi tabiki bizi ilgilendirmez..
biz sadece bir takım tavsiyelerde bulunduk bu tavsiyeleri farkkı yöne çekerken
ve haksız olupta bu legalparaları sürdüren bir moderatorunuz haksız ve kuru laflardan ibaret yorumlarını bile bile kişilere savunma mesajı vermeden nasil olurda bir konuyu kafasına göre kapatir.
o moderatortur kapatir die bişi yok..
Ortaya bir idaaa atti ise onu doğrulayacak
biz tavsiye verirken özellikle isim vermedik firma ismide vermedik..
neye danayaraktan bana bir suçlama yapilabilir ve bunu nasil doğrular ve doğrulayamadan bu konuyu nasil kapatir..
ben her zaman diyorum..
moderatorluk yapabilecek kişileri alin buraya..
bu konu iyinet admine PM ile iletilmiştir.
konuyu incelesin suclamayı görsün..
moderatorun yaptiği hatayida görsün bir idaa ortaya atiyor ve doğrulanmasını beklmeden konuyu kapatiyor..
lami cimi yok..
Lütfen yorum yazmayın..
yorum yazacak kişileride tahmin ediyorum yazacaği saçma sapan yazilarida tahmin ediyorum sadece iyinet bu konuyu okusun yine seçtiği ve aldiği moderatorleri bi gözden geçirsin..
Gönüllü moderator olmanız kafanıza gör takılacağiniz anlamına gelmez...
ya bu konuyu açin
http://forum.iyinet.com/sirket-tanitim/102566-kb-bilisim-itinayla-suistimal-edilir-sikayet-6.html
saçma sapan yapilan bir idaaya bir cevap vereyim
ortaya bir legalpara atiyorsanız bunu doğrulamanız lazım... Lafa gelince Milleti uyarıyorsunuz önce bu kurallara kendiniz uyunki milette uysun..
bu konuda bir tavsiyede bulundum..
tabiki farklı yerlere çekildi..
bunun böyle olmasını istemezdik ama şu var
bir moderatorunuz ortaya bir legalpara atipta o legalparayi doğrulamadan konuyu direk kapatamaz..
böyle bir hak varmı.? tabiki yok moderator olması ona ayricalik olacaği anlamına gelmez..
bir idaaa atiyorsa ortaya bunu doğrulaması lazım ohh ne güzel kafana göre gel yaz vur kiliti git
bir tavsiyemizi dile getirirken kişilerin düşüncesi tabiki bizi ilgilendirmez..
biz sadece bir takım tavsiyelerde bulunduk bu tavsiyeleri farkkı yöne çekerken
ve haksız olupta bu legalparaları sürdüren bir moderatorunuz haksız ve kuru laflardan ibaret yorumlarını bile bile kişilere savunma mesajı vermeden nasil olurda bir konuyu kafasına göre kapatir.
o moderatortur kapatir die bişi yok..
Ortaya bir idaaa atti ise onu doğrulayacak
biz tavsiye verirken özellikle isim vermedik firma ismide vermedik..
neye danayaraktan bana bir suçlama yapilabilir ve bunu nasil doğrular ve doğrulayamadan bu konuyu nasil kapatir..
ben her zaman diyorum..
moderatorluk yapabilecek kişileri alin buraya..
bu konu iyinet admine PM ile iletilmiştir.
konuyu incelesin suclamayı görsün..
moderatorun yaptiği hatayida görsün bir idaa ortaya atiyor ve doğrulanmasını beklmeden konuyu kapatiyor..
lami cimi yok..
Lütfen yorum yazmayın..
yorum yazacak kişileride tahmin ediyorum yazacaği saçma sapan yazilarida tahmin ediyorum sadece iyinet bu konuyu okusun yine seçtiği ve aldiği moderatorleri bi gözden geçirsin..
Gönüllü moderator olmanız kafanıza gör takılacağiniz anlamına gelmez...
ya bu konuyu açin
saçma sapan yapilan bir idaaya bir cevap vereyim
ortaya bir legalpara atiyorsanız bunu doğrulamanız lazım... Lafa gelince Milleti uyarıyorsunuz önce bu kurallara kendiniz uyunki milette uysun..