İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yorum Yok (No Comment)

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
bu resimler iğrenç ya. böyle şey olur mu? kim yapar bunu?
bir insanın böyle birşey yapacağını sanmıyorum ben!

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
evet asparagas haberlere çok iyi bir örnek.
resimin çekildiği anı anlatayım; filistinli terörist kendini patlattı ve bina yıkıldı. resimdeki bebek ise enkazdan başı kesik bir şekilde çıkartıldı. dikkat ederseniz asker boğazdan değil belden tutuyor. ve yüzünde o görüntünün yaşattığı bir hoşnutsuzluk var.

ayrıca coca-colanın patronunun veya herhangi bir çalışanın böyle bir açıklaması yok . benzer yalan haberler yabancı basındada benzer şekilde yer buldu. tabii orada: 4 gün boyunca bağışta bulunacağı ve haberin nbc televizyonundaki bir röportajdan alındığı söylenmişti.
bu konuyla ilgili coca-cola sitesinde benzer geyikleri (rumor) bulabilirsiniz. http://www2.coca-cola.com/contactus/myths_rumors/middle_east.html

T

Turkyurdu.org

Misafir
asparagas haberlere ve taraflarina uzak olsamda, Israil konusunda cömert olan firmalarin faaliyet alanlarinin ufkunun acik olmasi, bir avuc topragi olan bir devletin dunyaya meydan okurcasina yaptiklarina sessiz kalinmasi, ortak ozeliklerinin baslarindaki ufak kepleri olmasi... liste uzar gider.

Coca-cola tuketmiyorum, LM/Marlboro grubu icmiyorum.Mcdonalds'i ziyaret etmiyorum. bu eylemlerim abesle istigal olarak algilansada benim icimi rahatlatiyor. Tek basima israile savas acamayacagim icin bu tip bireysel cozumler manevi olarak bir nebze rahat olmami sagliyor. Keske yahudi cemaati kadar birlik olabilseydik..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5