İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

you tube konusunda iyi bir arkadaş arıyorum

isaistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar you tube de
http://www.sitenilekazan.com/
için kanal acacak ve içine video yükleyip videolar içinde istedigim bir yazı geçirecek you tube konusunda bilgili bir arkadaş arıyorum
tek bilmedigim platform you tube bu konuda ayrıca grüş ve önerilerinizi de yazabilirsiniz
bu konuda bilgili insanlar konu alttına yazsınlar hepsine özel pm aacagım saygılar

bysasa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konularımızı inceleyin istediğiniz işi youtube den yaparız

isaistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
you tube konusunda hiç bir bilgim yok yanlız facebook ve twiter benım elımde size pm attım zaten

isaistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
EVET BU KONU ÖNEMLİ VE İYİ KAZANÇLI LÜTFEN PM DEKİ SİTELERİM SİZDE KALSIN PAYLASMAYIN

isaistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adense gelırını ıstemıyorum kardesım senınle anlastık o zaman adense gelırıde senın olsun

isaistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadasa güveniyorum denemek için 50 ttl lik bır ıs verdım sonuc basarılı olursa 800 tl ye 4 iş yaptıracagım sitelerimi yazamıyorum özel ve cok pahalı domainlaredir eger iş iyiyse referens ı benım arkadası tanımam ben yenıyım

bysasa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadasa güveniyorum denemek için 50 ttl lik bır ıs verdım sonuc basarılı olursa 800 tl ye 4 iş yaptıracagım sitelerimi yazamıyorum özel ve cok pahalı domainlaredir eger iş iyiyse referens ı benım arkadası tanımam ben yenıyım

referanslarım zaten bol youtube konusunda birde seni ekleriz içine
iş alınmıştır..

isaistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
okey saygılr ilk işten 120 site için anlasacagız buradan ıkımızde ne kadar güçlü oldugumuzu kanıtlarız olur biter domainleri arkadasa verdım 4 tanesi türkiyenın en buyuk ve pahalı domainlerdiri

bysasa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hala dönüş yapmanızı bekliyorum sizden
işi yapmayacaksak haber verin de günlük iş alımını yükselteyim ...

bysasa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konuyu açan arkadaşın siteye girmesine rağmen msjlarıma geri dönüş yapmaması sebebiyle işi alımından vazgeçiyorum
reklam yapmak amaçlı açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum
alacak arkadaşa sabır diliyorum
iyi çalışmalar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.