İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Youtube Adsense ile Günlük 20 Dolar

Metin ve Blog Yazarı

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1-2 senedir Adsense ile uğraşıyorum ilk zamanlar kazancım çok düşüktü fakat kendi yöntemlerim sayesinde kazancım sabitlendi üstelik sayfa ya da tanıtıma ihtiyacınız kalmıyor. Adsense kazanç siteleri ve ne tür videolar paylaşacağınızı anlattığım bir Word dosyası hazırladım. Gerekli tüm siteler, kategoriler ve özel etiketleme yöntemi dosya içerisinde yer alıyor. Bu dosyayı 10 liradan satıyorum çok uçuk bir fiyat olmadığını düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar pm ile ulaşabilir. 1 haftalık kazanç tablom burada. Arkadaşlar içerikte hesap bağlama gibi ilk aşamalar yoktur faydalanmak için adsense bilgisi olan arkadaşlar pm atarsa daha faydalı olur. Bu kadar kazanıp neden bununla uğraşıyorsun diyen arkadaşlar çok fazla pm aldım ve gerekli dönüşü yapamadım herkesin faydalanması ve tabii ki emeğimin karşılığını almak için böyle bir dosya hazırladım.

http://imgim.com/9563incim7015716.jpg

Ödeme Seçenekleri: Nesine ve Ziraat

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.