TELEVİZYON DAİMA AÇIK, KUMANDAYIZ SİZE VERİYORUZ ! YAPMANIZ GEREKEN BASİT...
Youtube'dan para kazanmaya çalışan kişi sayısı çok, yardım eden sayısı yok.
Yukarıdaki sözle başladık bu işe. Yaklaşık 3 Senedir Adsense, 2 senedir de Youtube-Adsense işindeyim.
Bu Projemiz ile bu bilgiyi, tecrübeyi derleyip, bir forum haline getirmeyi amaçladık, başarılı olduğumuza, olacağımıza eminim.
Forumdan bahsetmek gerekirse, Forum hakkında bilgiler ;
- CANLI Destek ! : Forumların neredeyse hiçbirinde bu özellik bulunmuyor, bizler kullanıcıların Forumumuzda Soruları varken dolaşmasını sevmiyoruz.
- Bu yüzden, ister üye, ister ziyaretçilerimizin kullanabileceği, Canlı destek modülünü ekledik, isteyen kişi foruma girip, sorusunu sorabiliyor.
- Videolu ANLATIM! : Anlatımlarımızı yazımsal olarak ve Videolu olarak yapmaktayız. Yazı ile anlatım yapıldığında birçok kullanıcı sıkıntılı
- gözlerle bakmakta. Bu yüzden anlatımlarımızın çoğunu VİDEOLU olarak gerçekleştireceğiz.
- KULLANICILARIMIZA ÖZEL ! : Kullanıcılarımıza özel, ücretsiz youtube grafiklerini, İntrolarını gerçekleştiriyoruz. Bunun için foruma üye olmanız, 5+ mesajınız olması yeterlidir..
- PARA KAZANMAK İÇİN DEĞİL, BİLGİ DAĞITIMI İÇİN : Bilgi güçtür, Paylaştıkça büyür sözünü prensip edinmiş, bilgilerimizi parayla değil, ÜCRETSİZ olarak sunmaktayız.
- ÜYE OLMASI KOLAY : Davetiye sistemi veya ücretle üyelik yerine, herkese açık üyelikleri tercih ettik. Böylelikle denetimi arttırarak, dışarıdan kullanıcılarımızın üye olmasını kolaylaştırdık.
- YOUTUBE KANALLARINIZA ÖZEL : Youtube kanallarınıza özel etkinlikler ile, Kanallarınızı inceliyor, SEO ayarlarını bizzat yapıyoruz. / yapacağız. (İlerleyen zamanlarda)
- SKYPE, TeamSpeak ile KONFERANSLAR : Kullanıcılarımıza daha iyi hizmet vermek için, Admin, Moderator ayrımından çok, herkesi eşit olarak görmekteyiz, Bu yüzden Sıklıkla Konferanslar yaparak daha fazla kazanç sağlamanızı kolaylaştıracağız.
Forum Link : www.youtubekazan.com ! Herkese TEŞEKKÜRLER.
Kesinlikle ama kesinlikle r10.net üzerinden reklam yapmakta değiliz. Sadece kullanıcılara bu portalı tanıtmaktayız. TEŞEKKÜRLER.