İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Youtube bot scripti

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Demo adresi: Adresi geçici olarak değistirdim. (Demoda veritabanına kayıt olayını geçici olarak kaldırdım)
İstenen minimum fiyat: 75 ytl
Kategori, yazılımın içeriği nedir: Youtube video toplama aracı
Lisans bilgileri: kendi scriptim
Lisans sonlanma zamanı: 1 sene :)
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Youtube verilerini alıyor. Youtube zaten kendisi bu bilgileri dağıttı için sorun olacağını sanmıyorum

Satıcının eklemek istediği notlar:

Script istediğiniz kelimede istediğiniz kadar video çekmenizi sağlar ve veritabanına kaydeder. Internetten aldığım kodlarla kendi ihtiyacıma göre olusturdum. Istediğiniz kelimeyi yazdıktan sonra, Youtube'un hangi sonuç sayfasından verileri veritabanına kaydetmek istediğinizi seçip, bu sonuç sayfasında kaç video bulunacağını da belirtip göndere tıkladıktan sonra asağıda videolar listelenecek. Bu videoları sol tarafta iframe ile açtım ki, db'ye kaydedebilsin :) Profesyonel olmadığım için bu yolu izledim, fakat sorun çıkartmıyor. Veritabanına kaydetme islemini, sizin su anki video scriptine uyumlu hale getirebilirim. Su an kendi olusturduğum veritabanına göre kaydetme islemini yapıyorum. Ayrıca veritabanında bulunan video bir daha veritabanına kaydedilmez.

Önemli not: Video toplama scriptinin yanında ayrıca video scripti vermiyorum, sadece video toplama scriptidir.

Not 2: MSN kullanmıyorum, lütfen sadece özel mesaj ile iletisim kurunuz.
Not 3: NeFuSa'ya sevgilerimle :D

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki bu botlarda şöyle birşey yapılabilirmi
aranan kelimeleri sadece music kategorisinden çekecek ve db'ye kaydetme olayı?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet yapabilirim, isterseniz sadece Music kategorisindeki videoları veritabanına kaydettiririm.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ooo ploop, kod yazmayada başlamışsın hadi hayırlısı...

Asp, video sitelerine entegre edebiliyor musun?

Not:Orada not 1 yok,önemli not var.Onu değiştirip not 1 yaparsan ancak diğer not 2,not 3 bir değeri olur.Çok önemli bir nokta çünkü :p

Hayırlı satışlar.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üstümü değistirmek için geldim, Efes Pilsen Blues festivailine gidiyorum. Gelince detayları gönderirim :p Gifted.ib, asp video sitesi olup olmaması önemli değil sanırım; hersey db yapısında bitiyor. mysql'e atıyorum, baska atma seçeneğim var mı yok mu bilmiyorum :p

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
ploop bedava dağıtta en azından nasıl coder olduğunu gorelim ne yapcan okadar parayı :p

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nasıl bir coder olduğumu görmemeniz için parayla dağıtıyorum zaten :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.