İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

YouTube canlı yayınla uzayda!

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
20110428030047_space.jpg

Dev video sitesi YouTube'un 2 Mayıs'ta yapacağı bu şey, eminiz sizi de çok heyecanlandıracak!

YouTube canlı yayınlarda çıtayı yükseltmeyi hedefliyor. Uzay Mekiği Endeavour'un son uçuşunda mekiğin mürettebatı uzaydayken gerçekleştirilecek bir röportaj YouTube'dan canlı olarak yayınlanacak.

Mekiğin günü gününe fırlatıldığını ve herhangi bir sorunla karşılaşılmadığını düşünürsek 2 Mayıs'ta gerçekleşecek olan röportajda ayrıca en çok oy alan bir kullanıcı videosu da yayınlanacak. 2 Mayıs tarihine kadar da YouTube röportajlarında kullanılacak olan soruları da kullanıcılarından toplamaya devam edecek.

YouTube ayrıca vereceği canlı yayınlarda spor müsabakalarının sayısını da arttırmayı planlıyor. Video sitesi film arşivini de her geçen gün biraz daha büyütmeye devam ediyor.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Uzaya bağlantı sırasında karşımızı bir insan çıkacak ise pek heyecan verici bir yayın olmaz. =)
Heyecanla girdim ama malesef insanlar ile yapılacakmış.

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
aslında bir ilke imza atıcaklar oda büyük bir başarı ama ordan oraya internet nası olucak ben onu pek düşünemiyorum, mesela adam aya gidecek biz dünyada kalıcaz ayda 1 saat bizde 2 gün geçiyor. zor gibime geliyor ama bakıcaz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.