Ben sadece yazmayı bilmediğinizi sanıyordum, okumayı da bilmiyormuşsunuz.
Arkadaşlar bu haberi kavga edelim veya kendi dogrularımızı başkasına enpoze edelim diye acılmadı herkes özgür fikir ve düşüncesini yazması için yazılmış bir haber. Lütfen başkalarında dogrularına farklı yerden bakıp altttan almayalım.
Senin yazdıkların senin fikir ve düşünce tarzına göre dogrudur. Başkalarının fikirleri senin fikirlerinden farklı olması o kişilerin bu konuda mesaj yazma ve görüş bildirmesine engel olmamalıdır.
Lütfen bir birimize saygı cercevesinde görüşlerimizi bildirip konu hakkında fikirlerimizi iletelim. Bir birimizi farklı gözden görerek bir yere varılmayacagını herkes biliyor.
Ne youtube kesin bir cevabı var bu konuda nede türkiyenin o yüzden kesin bulgular budur bundan başaksı yalandır gibi bir yola girmeyelim. Hangi firmanın şirketlerindeki gelir gider veya yatırım politikasını bilmek zordur.
not: Miller arkadaşımız demişti mesajında Youtube o ışıgı türkiyede görse zaten acıcaktır demişti ama ki o firma bu ülkede ışık görüp yatırım yapıcagını bekleyerek kanunlarımızı istediği gibi cignemesine izin vermekte o ülkenin ezikliğini ifade eder. Bir firma bu kadar bir ülkenin kanunlarını cigneyip ezik duruma düşürmeye çalışıyorsa başka ülkeler sömürmek için sıraya girer.
O yüzden Kanunlara uyulmadıgı taktirde gerekri yaptırım ve cezalar bence dogal ve dogru olandır. Youtube Yasalara uygun olmayan işlemler yaparak gerekli ceza ve yaptırım yapılmıştır.
Kimisi düşünüyorki Türkiye diger ülkeler de küçük düştü diye bir firma yasa dışı yayın yaptı ve türkiye bunu engelledi diye kimse kimseyi küçüksemez diye düşünüyorum.
Türkiye Başka ülkelerin istekleri ile yönetilen bir ülke degil tamam dışa bagımlı bir ülkeyiz ama başka ülkelerin bizim kanun vss gibi işlemlerimize karışması demek türkiyeyi bir sömürge ülkesine döndürmüş olur.
Örnek verecegim Yabancı bir ülkede işlenen bilişim sucunda egerki işleyen türkiyedne biri ise kırmızı bülten ile aranıyor yurt dışı güvenlik güçlerinden ama ki türkiye vatandaşı yabancı tarafından magdur edildiğinde düşünce özgürlüğü şeklind egerekce ile yasal işlem başlatılmıyor.
Youtube türkiyedeki yasal girişimlerini yerine getirmeden acılmasın diyorum kendi düşüncem.