İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

YOUTUBE ve ADSENSE HAKINDA TÜM TETAYLAR VE GÜNCEL BİLGİLER...HEMDE ÜCR

KaZaNaN_1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SELAM

Uzun bir süredir grup çalışması yapmamız gerektigini ve iyi paralar kazanmak için bunun şart oldugunu açtığım konularda paylaştım sizinle; kurdugumuz gruplar artık bol kazanç saglamakta ve sayımız hızlı bir şekilde artmaktadır.Bu arada grup kurallarına uymayan ve gerekli çaalışmaları yapmayan arkadaşlar gruplardan çıkalırmıştır.Bu konu ve bundan sonra açacagım konularda baltalama amaçlı bu arkadaşların yorumlarını görürseniz, lütfen çahilliklerine verin ve itibar etmeyin.
Youtube ve adsense sisteminde soracagınız ve kazanmak için yapacağınız her işlemi ayrıntılarıyla, videolu ve resimli anlatım şeklinde hazırladım.İddaa ediyorum günde bir saat kadar bu sisteme zaman ayırıp gerekli çalışmaları yaparsanız aylık kazancınız 1000tl nin altına hiçbir şekilde düşmez.Sisteme inanmayan ve konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar, farklı düşüncelere kapılıyorlar, onlarada saygı duyyorum ama yargısız infaza ne gerek var.Ben sana kazanç sistemini anlatıyorum, dinlemeden ya da öğrenmeden peşin hüküm koyarsan zaten biryere varamazsın.Lütfen bu mantıktaki arkadaşlar hiç zamanımı boşa harcatmasın. Gerçekten bu konuda birşeyler öğrenmek ve kazanmak isteyen arkadaşlara her türlü bilgi destegi verecegimden şüpeniz olmasın.BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR.
PM isteyen arkadaşlara gerekli destegi verecegim.Hepinize bol kazançlı günlerdilerim.

zaferdegri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pm alabilirmiyim 1 aylık hesabımla bu işe başladım bir ay gibi bir sürede 5 dolar kazanç var yardımcı olursanız bende faydalanmak isterim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5