İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

youtube video öncesi reklam ayarı

rserin75

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar

sizde fark etmişsinizdir . youtube videolarında video öncesi reklam gösterimi her izleme için olmuyor.. bu reklam gösterimini her izleme için göster ayarını nasıl yapabiliriz..

YARDIMINIZ İÇİN ŞİMDİDEN

TEŞEKKÜRLER.

bysasa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
düzenleyi tıkla

altta çıkan 3 seçenekli bölümün ortasında para kazanma var ona gel (Temel bilgiler-
Para kazanma
-Gelişmiş ayarlar )

3 seçeneğin hepsinide okeyle

bu kadar

belturkplt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ancak yinede her zaman çikmaz bende denedim ama pek bir hayrini görmedim saonra geri ikisinide sectim , çünku eger vidoe öncesi reklami secersen bazen hiç reklam çikmiyor ve adsense istatiklarinde bu yansimiyor ve çok ta bir fiyat farki oldugunu sanmam , benim fikrim ikiside kalsin çok kazanalim derken azdan da ediyor insani

rserin75

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben izleyici kitleme gveniyorum 30 sn ye video yu izliyorlar.. ama he video için çıkmasını ıstıyorum..yada tersten dusunursek.. video altı reklamı kaldırırsak ( öyle bir secenek varmı bilmiyorum ) sadece video öncesi reklam cıkarmı ?

belturkplt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben izleyici kitleme gveniyorum 30 sn ye video yu izliyorlar.. ama he video için çıkmasını ıstıyorum..yada tersten dusunursek.. video altı reklamı kaldırırsak ( öyle bir secenek varmı bilmiyorum ) sadece video öncesi reklam cıkarmı ?
video alti reklami kaldirinca zaten sadece video öncesi çikiyor ama o video gösterilirken eger bir video öncesi reklam çikmaz ise o gösterimde bir reklam çikmiyor ve reklam tiklanma oranini düsürürsun ben yaptim hiç menmun kalmadim ama artik tercih senin

rserin75

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben sadece ve kesinlikle her video da video öncesi reklam cıkmasınını istiyorum .. galiba böyle bir ayar yok :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.