İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Youtube’a girmeseniz ne olur ki ?

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Dediklerinizi anlamadıysam bu benim fikrimi aşılamaya çalıştığım anlamına gelmez, sadece dediklerinizi anlamadığım anlamına gelir. canınız isterse anlatırsınız, istemezse anlatmazsınız, ben ne düşündüğümü paylaşmak istedim ve anlattım. basit örnekler verdim, sorular sordum-cevap alamadım. tatmin olamadım. herkes herşeyi tatmin edecek diye birşey yok.

"Sen bunu bu şekilde mi biliyorsun sadece, hiç anlamamışsın" lafından ben birşey anlayamam. Sen bunu bu şekilde biliyorsun, ama bu aslında bu şekildedir şeklinde tartışırsan ben de nacizane anlamaya çalışırım. Belki benim kapasitem yetmiyor, ama durum bu. Kendimi her haltta haklı çıkarmaya gösteriyormuşum gibi bir laf etmişsin de, böyle birşey yok. onu söyliyim dedim, artık merakım da kalmadı açıklamak durumunda da değilsin, ben anlamadım deyip geçelim

sevgili disconnect arkadaşım da kendisine birşey söylediğimi sanıp defansif bir laf koymaya çalışmış, gerek yoktu buna.

Herkese ilan ediyorum ben bu başlıkta haklı değilim, yazdığım bütün mesajların telif hakkını da MyWedding'e devrediyorum.
Bence buna gerek vardı, çünkü mesajlarında sürekli insanları rencide edecek, soru sormaktan veya fikirleri yazmaktan caydıracak, küçük düşürecek, zorla fikirlerini benimsetecek yazılar yazıyorsun.
Bana verdiğin cevaptada böyle yapmaya çalışmışsın. Bence bana cevap vermene gerek yoktu. Ben o soruyu prosedürü yazacağını düşünerek sormuştum.
Ama senin yaptığın "göbekli savcılar ve düğme, ardından da bunu anlamak bu kadar mı zor" diyerek bir gülümseme.
Forumda ki kişileri sevmeyebilirsin, fikirleri benimsemeye bilirsin ama bu onlara her yerde üstünlük kurmaya, ezmeye çalışmanı gerektirmez.
Mywedding hiçbir muhabbetim yok, sevmemi gerektirecek bir durumda yok, hatta sevmemem içinde sebep bile bulabilirim. Ama ona yazdığın bu küçük gönderme beni rahatsız eder.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
sayın yöneticiler, ilgili üyenin tartışmayı kişisel yaptığını görmüyormusunuz, neden banlamıyorsunuz, kuralları okusanıza.

ayrıca, resmen forumda yöneticiler ve bazıları üyelere kaba saba, zevksiz , küçük düşürücü, laflar kullanıyor.. ayrıca şakşakçılar, ve tercümanlar türemiş...

yazık diyorum kocaman yazık, pöh.

neysee, siz yolunuza devam edin.
Mywedding senide unutmayacağım merak etme. Diyazen reçete ile satılıyor ve report etmene gerek bu bir doktor tavsiyesidir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.