İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Youtube'ye site üzerinden direk giriş

mehmeter46

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar malum video-u deryamız youtube kapatıldı.Bende kendi imkanlarımla proxy gibi youtube adresi açtım.Dns değiştirmenin,proxy ile giriş yapmanın sıkıntılarını artık çoğumuz biliyoruz.Bu yasaklar hepimizi bilgisayar kurdu yaptı.Şimdi brnim yaptığım iş tamamen güvenilir.Nasıl oluyor o iş?
1-Youtube yi bir translate sitesi üzerinden çekiyorum.Diğer proxy siteleri gibi yandan zart diye çıkan reklamlar yok
2-Çok büyük bir site olduğundan dolayı hiçbir donma bekleme görmeyeceksiniz.
3-Güvenlik olarak da hiçbir bilginiz saklanmayacak.

daha ne anlatayım işte ben sadece kendime yaptım kullanıyordum.Herkes nasiplensin dedim bir alan adı ekleyip açtım. kullanmak isteyen varsa sitenin adresi

www.dnstube.tk

Herkese iyi forumlar

zaferdegri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sadece üye girişi yapamıyoruz sanırım. Bunun için bir çözüm bulamadınız mı ya da çalışmanız var mı?

mehmeter46

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malesef üye girişi yapılamıyor araştırma yaptım ama olumlu bir sonuç alamadım. ek olarak izlenilen videoyu mp3 ve video formatların indirme linklerini ekledim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.