YUH DEDİM, LÜTFEN SİZDE DİYİN..

0
Onaylı Üye
Üye
istanbula baktımda .. parayı vurmuşlar ..onlarca bar cafe restaurant reklamı almışlar...

0
Onaylı Üye
Üye
xxxx' Alıntı:
yalnız son üyelerimiz kısmında bayağı üye mevcut

benden de bitane www.avcilargoogle.com

bu siteyi değilde projeyi ben yapmıştım...avcılarrehberi adı altında aldığımız dominler falan vardı...neyse...

belediye ile ortak yapılan bir çalışma olsa gerek...en azından bizim projede bu vardı...müşterilerden yani esnaftan para toplanıyor ve buraya ekleniyor...ayrıca birde bunun kitabı basılıp satılıyor...

fakat bizimkiler tokatçıydı ben sıyrıldım aradan :D hatta boşta domain bile kalmadı bu yüzden alala :D

0
Onaylı Üye
Üye
bunları şikeyet etsende bişi diil...ortada gözükenlerin hepsi paravan adamlar...kıl ajans tüy ajans vs...

0
Onaylı Üye
Üye
venom' Alıntı:
bu siteyi değilde projeyi ben yapmıştım...avcılarrehberi adı altında aldığımız dominler falan vardı...neyse...

belediye ile ortak yapılan bir çalışma olsa gerek...en azından bizim projede bu vardı...müşterilerden yani esnaftan para toplanıyor ve buraya ekleniyor...ayrıca birde bunun kitabı basılıp satılıyor...

fakat bizimkiler tokatçıydı ben sıyrıldım aradan hatta boşta domain bile kalmadı bu yüzden alala :D

zaten belediye tokatlıya tokatlıya anamızıağlattı.türkiyenin başka iç bir yerinde 6 ayda bir yollardaki kaldırım taşları bir üst modele geçirilmiyordur:(

0
Onaylı Üye
Üye
google'ın bu siteleri kapatması ne kadar süre alıyor çünkü hepsi açık min. 1 aydır ? ciddiye almıyor mu acaba google?

0
Onaylı Üye
Üye
PieRLuGi' Alıntı:
www.googleistanbul.com dan firmamızı arıyorlar,
bilgi işlemine ben baktığım için bana bağlıyor sekreter,

"Biz Google Istanbuldan arıyoruz, Reklam verirseniz tüm dünya sizi duyacak diyo"

dedim hangi google istanbul ??

acentasıyız dedi :)

YUH! Dedim, benden uzak durun deyip teli kapadım...
Böyle bir şey yasal mı ??

buna yuh denmez şerefsizlik denir!
kesinlikle şikayet edilmeli.
şubeyiz diyerek değil ama bu tip siteler aracılığı ile komisyonla (tabii işverenin haberi yok komisyondan) google a reklam veren firmalar maalesef çok fazla arkadaşlar.. kazıklanan tanıdığım çok oldu ...

0
Onaylı Üye
Üye
bu ne yaaa.. y abu bizim insanımız ne zaman akıllanacak?? ne zman düzgün işler yapmayı tercih edecek?? Bence hiçbir zaman. Caydırıcı kanunlar lazım..

0
Yasakli Uye
ne yuhu yaw ayrıca google duysa ne yapacak adam gerçek google benim diyor zati :D

0
Onaylı Üye
Üye
bence gayet yasal çünkü google bir şirket isminden çıktı bir fiil oldu!
hapsurmak.com=hapsurmakistanbul.com,yemek.com= yemekistanbul.com ne kadar normal ise buda normaldir!ama isim hakları yasası ne der bilemiycem:D

Geri