İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yükle kazan

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
"Yükle Kazan" kampanyasına kimler katılabilir?
Hazır Kart kullanıcısı bireysel abonelerimiz bu kampanyaya katılabilirler.

"Yükle Kazan" kampanyasına nasıl katılabilirim?
"Yükle Kazan" kampanyasına katılmak için 15 - 22 Ocak tarihleri arasında en az 100 kontör yükleyip, KAYIT yazarak 2180’e mesaj göndermeniz; veya ilk önce KAYIT yazarak 2180’e mesaj göndermeniz, daha sonra en az 100 kontor yuklemeniz yeterlidir.

İlk önce kontör yükledim, daha sonra KAYIT yazarak 2180’e mesaj gönderdim. Kampanyaya katılmış olur muyum?
Evet. 15 - 22 Ocak arası herhangi bir gün kontör yükleyip, herhangi bir gün KAYIT yazıp 2180’e mesaj gönderdiğiniz durumda kampanyaya katılmış olursunuz.

İlk önce KAYIT yazıp 2180’e mesaj gönderdim ve daha sonra kontör yükledim. Kampanyaya katılmış olur muyum?
Evet. 15 - 22 Ocak arası herhangi bir gün KAYIT yazıp 2180’e mesaj gönderip, yine aynı tarihler arası herhangi bir gün kontör yüklediğiniz durumda kampanyaya katılmış olursunuz.

Kazandığım 500 SMS ne kadar geçerli olacak?
500 SMS hesabınıza yüklendiğinde alacağınız bilgilendirme mesajından itibaren 30 gün boyunca kazandığınız SMS’leri kullanabilirsiniz.

Kazandığım 500 SMS’i 30 gün içerisinde kullanmazsam bir sonraki aya devreder mi?
Hayır. 30 gün içerisinde kullanmadığınız SMS’ler 30 gün bitiminde hesabınızdan silinecektir.

Kazandığım 500 SMS her yöne geçerli mi?
Evet. Kazandığınız 500 SMS her yöne geçerli.

Kazandığım 500 SMS’i yurt dışına mesaj SMS atmak için de kullanabilir miyim?
Hayır. Kazandığınız 500 SMS sadece yurt içi SMS gönderimlerinizde geçerlidir.

Bedava 500 SMS’i ne zaman kullanmaya başlayabilirim?
Bedava 500 SMS hesabınıza yüklendiğinde bilgilendirme mesajı alacaksınız. Bu mesajı aldıktan sonra bedava 500 SMS hediyenizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

15 - 22 Ocak tarihleri arasında 2 kere kontör yükleyip 2 kere 2180’e KAYIT yazıp göndersem 1000 SMS mi kazanırım?
Hayır. Kaç kere yüklerseniz yükleyin, sadece 1 kere 500 SMS kazanırsınız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.