İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yuklupara.com

Romantlk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kim demişti ödeme yapıyor diye 15 günde bir ?
ayın 10nun da yani cuma günü yatırıcaktı sözde yok dedi araya hafta tatili girdi pazartesi geldi yok salı geldi yok :) yok türklerle hayatta iş yapılmaz.

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bana 25 şubatta ödeme yapılacağını söyledi. Ayrıca 3-4 gündür msn e de gelmiyor. Canlıcam.com u yeniliyoruz yazmış 1 gün kapalı kalıcak yazmış. Ama 3-4 tane 1 gün geçti.. Biraz ağırlar galiba..

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ya bizde güvendik adam şimdi ortalıkta yok ne yapıcaz ? içeridede bir sürü paramız kaldı. diğer sponsorlar 24 şubarda ödemeyi yaptı bu adamdan hiç ses seda yok..

Romantlk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tüm Dünya Ülkelerine Hizmet!
Tüm ülkeler için hatlarımız hizmetinize açılmıştır. Otomatik dil ve ülke desteği ile numaralar otomatik olarak ziyaretçiye verilmekte ve tüm ziyaretçileriniz şifrelerini kendi dillerinde duymaktadır.

15-31 Ocak Ödemeleri Gönderildi!
15-31 Ocak 2006 ödemeleri gönderilmiştir. 1-15 Şubat Ödemeleriniz 25 Şubat 2006 tarihinde hesabınıza gönderilecektir.

1 Marttayiz ödemeler nerde ödemeler!!!

Harbiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslinda cok sey yazilir simdi buraya, ama ben yine susmayi tercih ediyorum. kendisi beni iyi hatirlar. MSN destekde`ki desteksiz benim !

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ne demek istediğini anlamadım Harbiden ? senmisin yuklupara nın sahibi. iyice kıllandım ben adam gerçekten yok piyasada.

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sitenin sahibi bu forumda ki F1R4T nickli kişidir. Kişisel bilgilerini isteyenler ö.m atsın cep ev no, ev adresi herşeyini göndereyim. Ben arıyorum numarayı meşgule bırakıyor.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:D eski dialerci vurdu yine vole ha.. way a.k

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hay....!!! Siteye ulaşılamıyor şimdi de.. Yine şapa oturduk gibi..:S Bıktım artık ya!..

Harbiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
*siber*' Alıntı:
ne demek istediğini anlamadım Harbiden ? senmisin yuklupara nın sahibi. iyice kıllandım ben adam gerçekten yok piyasada.

Adam o kadar Akılsız değildir herhalde buraya yazsin.

Aramızda gecen bir munakasa vardi da onu ima ettim. Ama sadece o anlar bunu !

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Harbiden' Alıntı:
Adam o kadar Akılsız değildir herhalde buraya yazsin.

Aramızda gecen bir munakasa vardi da onu ima ettim. Ama sadece o anlar bunu !

Nick'i o. Ben hapı yutmadım ben hakkımı kimseye yedirmem, hakkımı yiyene internetde iş yaptırmam tüm sitelerini öğrendim tek tek. Fırat uraş'lının şuan bir çok sitesine ulaşılamıyor. Ben yinede bekliyicem başına kötü birşeyde gelmiş olabilir.

F

f2r4t

Misafir
İlk günden dedim beyler,aracıyla iş yapmayın diye. Telefondasifre.com var, passwordbyphone.com var. İsteyen gavura gider,isteyen Türke. Ama ikiside sağlam firmalar.

Hatlar cok uzun zamandır kapalı, telefondasifredeyim ben ve Cüneyt Ağbi hit yollama dedi bana yollamıyorum ne zamandır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.