İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yüksek Kazançlı Forum Sitesi Satılıktır

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Site adresi : www.Fullyukle.com
Sitenin PR si : PR 5
Sitenin içeriği : Teknoloji/Program/Donanım Forumu
Kullanılan Yazılım : IPB invision power board üzerine Kuruludur Satışa Lisans Dahil değildir.
Sitenin Hiti : Açıldığı günden bugüne kadar yaklaşık 2 aydır hiç extreme kullanmadım Tahminim 3-4 Bin tekil arasıdır. Bu konuyu açışımla birlikte Siteye extreme kodu ekliyorum Alıcı Arkadaşlar Bakabilirler.
Sitenin Hit kaynağı: Turkdownload.net Domaini üzerinden gelmektedir. Turkdownload.net Bir zamanlar çok büyük bir program portalı idi ama kapatmak zorunda kalmıştım belirli bir süre domaini park ettim ve daha sonra domaini forumun üzerine yönlendirmenin daha iyi olacağını düşündüm. Turkdownload.net Domaini alexada 40 bininci sıradadır. pR değeri 5 tir. ve Siteyi Alan arkadaşa Bu domainde verilecektir.

Sitenin geliri: Reklam çeşidi olarak Sadece Adsense kullandım 24 Günlük Adsense geliri 306 dolardır.

Turkdownload.net Domaini için goolge arama sonucu
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&newwindow=1&q=site%3Aturkdownload.net&btnG=Ara&meta=
İndexli sayfa : 49.600
Fullyukle.com Domaini için google arama sonucu
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&newwindow=1&q=site:fullyukle.com&btnG=Ara&meta=
indexli sayfa : 13.000

Siteyi satın alan arkadaşa eski turkdownload.net domaini ile birlikte php fusion kurulu eski site accountuda verilecektir. Eski siteye toplamda 30 bin üye kaydı bulunmakla beraber turkdownload.net fanatiklerine rahatça ulaşılabilir.

Site için istediğim fiyat 2000 dolardır. ( son fiyat 2.000 YTL ye indirilmiştir Bu rakam sitenin sadece 4 Aylık Kazancıdır )

AYlık ortalama getirisi 350 Dolar oduğu için 6 aylık adsense geliri üzerinden hesapladım.

Turkdownload.net ve Fullyukle.com domain adresleri 2005 yıl tarihinde reg edilmiştir ikisininde pr değeri 5 tir.

Fiyatta pazarlık malesef yoktur. Kredi kartı borcumdan dolayı satıyorum.

Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun..

Sorularınızı yöneltmek için msn adresim

[email protected] dur.

İstanbuldan alıcı olan arkadaşlar ile ortaköyde bizim cafede yüz yüze görüşmemiz ve yüz yüze hesap teslimatı mümkündür.

Garanti bankası ile çalışmaktayım.

Edit :

Adsense raporunu sunmayı unutmuşum. Raporu ekte sunuyorum. Hiç bir hile hurda bulunmamaktadır.

Saf temiz adsense geliridir.

Site üzerinde yapacağınız olumlu çalışmalar ile çok ama çok daha fazlasını kazanabilirsiniz. Tıklama ve kazanç oranları normal türk hitine oranla yüksek seviyededir.

GoTcHA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben veriyim tam adresi. imajda yanlışlık olmuş thumb'da tıklayacak yer yok...

4044_adsenseeee.png

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
forum sitesi olmasa almayı isterdim.
istediginiz fiyatı max 3 ayda cıkartabilirim kanaatimce hemen hemen :)

hayırlı işler diyelim.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
forum sitesi olmasa almayı isterdim.
istediginiz fiyatı max 3 ayda cıkartabilirim kanaatimce hemen hemen :)

hayırlı işler diyelim.

sağol kalpchat.

Evet max 3 ayda çıkartabilirsin sadece biraz ilgilenmek gerekiyor hepsi bu. Son zamanlarda cafeyle çok ilgilendiğim için bu tür şeylerle uğraşmaya fırsat bulamadım. Ama atasözünde söylediği gibi bakarsan bağ olur :)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Flood olacak biraz ama kusuruma bakmayın lütfen.

Arkadaşlar Son fiyat olarak 2.000 YTL ye indiriyorum. Zararda etsem yapabileceğim bişi yok yarın kredi kartını yatırmalıyım. 2.000 YTL sitenin sadece 4 aylık adsense kazancıdır Ciddi arkadaşlar var ise gelsin görüşelim.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
forum olmasa gerçekten almayı düşünüyordum.
ne talihsiz adamım ben ya :S

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
forum olmasa gerçekten almayı düşünüyordum.
ne talihsiz adamım ben ya :S

arkadaşlar

almaya niyetliyseniz biraz indirim daha sağlıyabilirim. Bugün ayın 28 i ve 27 günlük kazancı 350 dolardan fazladırki bu sadece adsense geliridir pr5 iki tane domain veriyorum en ölüsü her ay 10tane link satsanız 100-150 ytl de bunlar yaparki, inanın ben forum üzerinde hiç duramadım bazı özel sıkıntılarım var bir zamanlar turkdownload.net domaini 25 k tekil çekiyorduki bir zamanlar demem sizi seneler veya aylar öncesine götürmesin bundan sadece 45 gün öncesi.

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
başka bir sitenin kazancı gibi gözüküyor, extreme istatistiklerine bakarsak, başka biryerden popup açmışsınız. Google hiti yok gibi.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
başka bir sitenin kazancı gibi gözüküyor, extreme istatistiklerine bakarsak, başka biryerden popup açmışsınız. Google hiti yok gibi.

arkadaşım sanırım ilk sayfada yazılanları tam olarak okumadın. Hiç bir yerden pop up açtığım yok. Dikkatli okursanız hitlerin turdownload.net domaini üzerinden geldiğim yazıyor ve turkdownload.net domaini üzerinde hazır site kurulu olduğu için hesapı suspend edip askıya aldım ve fullyukle.com a yönlendirdim. Ve kazançlarda tamamiyle fullyukle.com a aittir. Bu işten ekmek yiyen adamız yediğimiz ekmeğede nankörlük etmez öyle basitçe oyunlara girmeyiz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.