tüm sitelerim icin reseller almak istiyorum
¤ 20 GB ALAN
¤ 130 GB + bw
¤ Sınırsız MySQL
¤ Sınırsız Domain ekleme
¤ Linux / Cpanel - harici alınmayacaktır.
¤ makinasını yordugu icin hostumu suspendleyecek hesabımı kapatacak yada makinasının kapanmalarından sorun yaşayacagım kişiler "LÜTFEN" teklifde bulunmasınlar. sitelerin hemen hemen hepsi Mysql ile calısmakta ve veritabanları oldukca yüksek oldugundan lütfen kaldırabilecek yani kapatmayacak suspendlemeyecek kisiler teklif versinler, mevcut reselleri bu sebebden dolayı degistiriyorum.
en önemlisi - Mevcut resellerimdeki hesapları ve yedekleri komple alacagım resellere taşıyabilecek olan arkadaştan alacağım. max 20 site bulunmaktadır.
¤ tüm sitelerin toplam tekil hiti : 30,000 i geçmez
¤ Lokasyon farketmez, olabildigince hızlı olması iyi.
¤ teklif verirken lütfen referanslarınızı pm veya bu baslık altında veriniz.
¤ Reseller ve host satmayıp kendi makinası olan arkadaslarda satmak isterlerse pm teklif verebilirler en azından makina masrafları azalmıs olur.
¤ fiyatlarınızı aylık / 3 aylık - olarak veriniz lütfen
¤ 20 GB ALAN
¤ 130 GB + bw
¤ Sınırsız MySQL
¤ Sınırsız Domain ekleme
¤ Linux / Cpanel - harici alınmayacaktır.
¤ makinasını yordugu icin hostumu suspendleyecek hesabımı kapatacak yada makinasının kapanmalarından sorun yaşayacagım kişiler "LÜTFEN" teklifde bulunmasınlar. sitelerin hemen hemen hepsi Mysql ile calısmakta ve veritabanları oldukca yüksek oldugundan lütfen kaldırabilecek yani kapatmayacak suspendlemeyecek kisiler teklif versinler, mevcut reselleri bu sebebden dolayı degistiriyorum.
en önemlisi - Mevcut resellerimdeki hesapları ve yedekleri komple alacagım resellere taşıyabilecek olan arkadaştan alacağım. max 20 site bulunmaktadır.
¤ tüm sitelerin toplam tekil hiti : 30,000 i geçmez
¤ Lokasyon farketmez, olabildigince hızlı olması iyi.
¤ teklif verirken lütfen referanslarınızı pm veya bu baslık altında veriniz.
¤ Reseller ve host satmayıp kendi makinası olan arkadaslarda satmak isterlerse pm teklif verebilirler en azından makina masrafları azalmıs olur.
¤ fiyatlarınızı aylık / 3 aylık - olarak veriniz lütfen