Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. TR'den VPS alacağım. Panel ve özellik farketmez. Sadece 1-2 denemem için kullanacağım. Uygun fiyatlar verebilecek varsa bekliyorum. Ödeme paypal ile yapılacaktır. Tşk.
Merhaba. TR'den VPS alacağım. Panel ve özellik farketmez. Sadece 1-2 denemem için kullanacağım. Uygun fiyatlar verebilecek varsa bekliyorum. Ödeme paypal ile yapılacaktır. Tşk.
Çünkü Türkiye'de VPS satmak o kadar kolay bir iş değil.Aslında VPS satmak zor değil.Ama kaliteli hizmet için iyi yatırım gerekiyor.Bunu da Türkiye'de yapabilecek sayılı firma var.Onlar da iyinet'te gelip teklif vermezler.
Çünkü Türkiye'de VPS satmak o kadar kolay bir iş değil.Aslında VPS satmak zor değil.Ama kaliteli hizmet için iyi yatırım gerekiyor.Bunu da Türkiye'de yapabilecek sayılı firma var.Onlar da iyinet'te gelip teklif vermezler.
Pardon paypal'ı görmedim.O zaman paypal'ı birine bozdur o parayla havale yap.Eğer kendi banka hesabın yoksa bozan kişinin senin yerine oraya havale yapmasını rica et.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5