İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ZARARINA...İlk Gelen-Gören-Beğenen-Parası Olan Alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AfMeSu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Bazı sorunlardan ötürü şu konuda satış gerçekleşmemiştir.

http://www.r10.net/3-4-karekterli-domain/689022-1996-kayitli-3-harf-47-uzantisi-dolu-1-tl.html

Tepki satışıdır...

1996 Kayıt Tarihi
3 Harfli
47 Uzantısı Dolu

Domain çekişmeli bir ihale sonucu alnmıştır...
Bana NFK (
Necip Fazıl Kısakürek'i çağrıştırmaktadır. Zaten NFK olarak kullanılır. Google de arama yaparsanız görürsünüz..)
Domain hakkında yorumları okumak için
tıklayınız.

Domain : NFK.org
Bitiş : 11.02.2012
Firma : İHS
Hemen AL : 400 TL

Not 2- Ödeme Garanti Bankası Eft / Havale iledir...
MULTİ TOPİKTİR.

S.KRYC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
İstihbaratın 601 tl verdiğinde kendi adıma söylüyorum, böyle bir şey çıkaracağını düşünmüştüm paypal bilmem ne geveliyordu abi resmen ayıp etmiş.. 400 TL üstü verenlerde olmuştu akıl vermek gibi olmasın ama onlara pm atsan belki ilgilenirler, domain çok iyi domain zaten konuşmaya gerek yok.

Hayırlı satışlar abi.

AfMeSu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
İstihbaratın 601 tl verdiğinde kendi adıma söylüyorum, böyle bir şey çıkaracağını düşünmüştüm paypal bilmem ne geveliyordu abi resmen ayıp etmiş.. 400 TL üstü verenlerde olmuştu akıl vermek gibi olmasın ama onlara pm atsan belki ilgilenirler, domain çok iyi domain zaten konuşmaya gerek yok.

Hayırlı satışlar abi.

100-200 ün derdinde değilim... Ay başında ihalem var dedim o kadar zaman tanıdım, beni mağdur etti.. İhaleye sağlam bir bütçe ile girecekken 400 $ daha az artırabileceğim. Onun yüzünden domaini alamazsam hakkımı hiç helal etmeyeceğim...

400 TL yi de hızlı satış olması açısından belirledir. Yine de ilgin için teşekkür ederim...

AfMeSu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
İhale tek fiyat hemen al fiyatıdır.

31.07.2010 Saat : 23.59 dan önce ödeme yapılabilir. Bu ihalenin süresi o kadardır...

Sonrası Allah Kerim...

Bu arada Ö.M. den gönderilen tekliflere teşekkür ediyorum. Burada açıkca belirtsem daha iyi olacak sanırım...

Domain 399 TL 99 Kuruşa satılmayacaktır... 400 TL yi veren arkadaş domaini alır...

Ve hiç yapmadığım bir şeyi yapıyorum.. Tepki satışı demiştim.. Domainin bana maliyetini paylaşıyorum...

nfkorg.jpg

T

trgy

Misafir
Bence satma bu fiyata bekle ve düşün. 1 hafta sonra sağlıklı bir şekilde satışa çıkar. :)

AfMeSu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Domainin ödemesi alnımıştır, gün içinde transfer edilecektir.. Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.